Bosch WAW28560EU

Fiecare are nevoie la un moment dat de posibilitatea de a spala rufele pe care le poarta insa partea de spalare poate fi legata si de alte elemente precum partea in care trebuie spalate unele lenjerii de pat poate, fete de masa sau alte articole textile. In toate situatiile daca este vorba despre a scapa de rufe murdare trebuie ca masina de spalat sa fie una potrivita iar Bosch WAW28560EU poate fi acel model.(vezi disponibilitatea)

Bosch WAW28560EU

Despre Bosch WAW28560EU

Pentru multi numele sau denumirea producatorului poate cantarii foarte greu cand se alege un anumit model de masina de spalat dar pentru Bosch WAW28560EU recomandarile sunt mult mai ample si mai compleze.

Bosch WAW28560EU
Masina de spalat rufe Bosch WAW28560EU, 9 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Alegerea acestui model este legata poate chiar si de partea de pret de achizitie pe care il are si care poate fi putin cam ridicat pentru majoritatea cumparatorilor sau posibililor utilizatori.

Despre Bosch WAW28560EU

Bosch WAW28560EU pusa pe lista

Citeste si despre Candy CST G362D-S

Trebuie sa vedeti dincolo de ceea ce inseamna pretul de achizitie si puteti face asta incepand chiar de la partea de costuri aferente utilizarii si startul poate fi dat de ceea ce inseamna consumul de resurse. Avem partea de apa consumata si care poate ajunge la 11220l anual dar mai ales veti avea pozitionarea Bosch WAW28560EU in clasa de eficienta energetica A+++, fiind cea mai buna clasa de eficienta energetica in acest moment.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Exista multe persoane care atunci cand aleg urmatorul electrocasnic chiar si urmatoarea masina de spalat se folosesc de caracteristicile constructive pentru a vedea daca este ceea ce trebuie. Dimensiunea acestui model este una relativ obisnuita si aveti in privinta inaltimii 84.5 cm, latimea de 60 cm iar pentru adancime 59 cm insa la aceasta parte adaugam si partea de hublou cu o dimensiune de 32 cm si deschidere spre stanga.

Din partea dimensiunii vom putea identifica si elemente precum capacitatea de incarcare a acestui model iar asta pentru ca veti putea spala pana la 9kg. Plecand de la aceasta caracteristica veti avea si o recomandare in privinta utilizarii Bosch WAW28560EU si anume pentru deservirea a pana la 7 persoane.

Citeste si despre Arctic APL71222XLAB

Utilizarea pe langa ceea ce inseamna spalarea rufelor mai poate insemna si afectarea linistii locuintei iar nivelul de zgomot pe care il produce este de 72 dB pentru centrifugare si de doar 48 dB pentru spalare. Partea de centrifugare mai poate fi legata si de ce viteza veti alege pentru a centrifuga rufele si veti avea o viteza maxima de pana la 1400 rpm.

Toate elementele se pot rezuma si cu ajutorul a ceea ce inseamna functiile, optiunile sau tehnologiile prezente. Veti avea pentru partea de functii unele precum idicarea timpului programului selectat, programarea intarziata, timer-ul de pana la 24h sau detectia automata a cantitatii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In privinta functiilor de siguranta Bosch WAW28560EU este prevazuta cu posibilitatea de intrerupere a programului, semnalizarea finalizarii programului, waterproof system, sistem detectie spuma, blocarea accesului la interfata de control sau blocarea instantanee pentru usa. Pentru programe veti putea sa optati pentru cele functie de tipul tesaturii, pentru unele speciale precum cel sport sau pentru cel antialergic sau poate pentru cel rapid de 15 minute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply