Bosch WAN24261BY

Fiecare dintre noi are o anumita garderoba si se ingrijeste ca hainele sa ii fie curate si igienizate iar pentru asta apeleaza la unele masini de spalat iar lista de posibilitati este una destul de vasta. Pentru a fi mereu siguri ca hainele sunt insa in siguranta trebuie ca modelul pe care il folositi sa fie unul ce sa prezinte siguranta in credere si sa fie unul de viitor cum poate fi si Bosch WAN24261BY.(vezi reducerile de AZI)

Bosch WAN24261BY

Despre Bosch WAN24261BY

Poate pentru anumite persoane conteaza denumirea sau firma insa pentru cei mai multi ar trebui sa conteze partea de utilizare fara probleme si oricand este nevoie insa din partea Bosch WAN24261BY le puteti avea pe toate.

Bosch WAN24261BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN24261BY, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Se poate mentiona insa in ceea ce priveste alegerea modelului un usor impediment iar acesta este marcat de pretul de achizitie ce poate fi mai ridicat decat al altor modele.

Despre Bosch WAN24261BY

Nu doar numele Bosch WAN24261BY

Citeste si despre LG F4J6JY0W

Pretul cu siguranta poate fi un criteriu important in alegerea unui model si da poate fi mai ridicat insa daca este vorba despre prezenta unui model modern si performant cu siguranta pretul se justifica fara nici un fel de probleme. Putem sa incepem justificarea de la ceea ce inseamna posibilitatea de a spala pana la 7 kg de rufe si asta fara efort si cu un control foarte accesibil in privinta functionarii Bosch WAN24261BY.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aceasta capacitate de incarcare poate sa insemne si un anumit gabarit sau o dimensiunea putin mai mare insa nu veti avea foarte multe probleme pentru pozitionarea acestui model. Elementele care va pot dicta alocarea unui spatiu potrivit pentru instalare sunt dimensiunile de 84.8 cm pentru inaltime, 60 cm pentru latime, 59cm pentru adancime, hubloul cu o dimensiune de 30cm si lungimea de 2.1m a cablului de alimentare.

Justificare de pret poate fi si faptul ca veti avea un model care va ajuta sa faceti economii semnificative in ceea ce priveste partea de resurse consumate. Veti avea pentru consumul de apa un nivel mediu anual de 9020l, pentru consumul de energie electrica un nivel mediu de 157kWh ceea ce pozitioneaza Bosch WAN24261BY in clasa de eficienta energetica A+++.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Trecand la analiza mai amanuntita a utilizarii acestui model putem sa observam si alte elemente benefice si veti avea partea de viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm sau cele 14 programe disponibile. Chiar daca nu mentionam toate programele disponibile trebuie totusi scoase in evidenta unele mai speciale cum ar fi cel de spalare rapida de 15 minute sau cel cel special pentru culori inchise.

In privinta functiilor pe care le veti putea utiliza sau pe care le aveti la dispozitie merita mentionate si unele precum cea balans, cea de detectie automata a cantitatii sau ciclul antisifonare de la sfarsitul programului. Pentru partea de siguranta putem sa avem si elemente precum sistemul de detectie a spumei, semnalizarea de finalizare a programului sau sistemul de etanseizare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Vom avea si tehnologii pe care sa le mentionam in ceea ce priveste partea de functionare avantajoasa a Bosch WAN24261BY si mentionam tot cateva precum Allergy Plus, Active Water, Vario Perfect sau EcoSilence Drive.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply