Beko WTV9744XW0

In materie de confort discutia trebuie purtata asupra oricarui element din locuinta voastra sau pe care il doriti in locuinta voastra. Daca vorbim strict despre ceea ce inseamna o viata lipsita de efort si una in care multe sarcini pot fi realizate de catre electrocasnice atunci cu siguranta o masina de spalat rufe Beko WTV9744XW0 poate fi exact ceea ce aveti nevoie.(ACUM la reducere)

Beko WTV9744XW0

Despre Beko WTV9744XW0

Nu cred ca poate fi termen de comparatie intre ceea ce presupune spalarea manuala arufelor si partea de spalare cu ajutorul unui astfel de model Beko WTV9744XW0. Aveti totusi posibilitatea de a va bucura de ceea ce inseamna aducerea acestui model pentru a va convinge daca este unul avantajos.

Beko WTV9744XW0
Masina de spalat rufe Beko WTV9744XW0, Premium Line, 9 kg, 1400 RPM, Motor ProSmart Inverter, Optisense, Clasa A+++, 60 cm, Alb

O masina de spalat insa este exact ce va trebuie si daca este vorba despre partea de economie de timp, de resurse dar si daca pur si simplu vreti sa treceti de la un model vechi la ceva mai modern.

Despre Beko WTV9744XW0

Analiza Beko WTV9744XW0

Citeste si despre Samsung WW70M644OPX/LE

Nu putine sunt situatiile in care alegere unei masini de spalat inseamna si gasirea locului potrivit sau pur si simplu sunt alese modele care sa se incadreze in aspectul locuintei si sa nu reduca foarte mult spatiu de care aceasta dispune. Pentru a vedea sau a analiza acest model Beko WTV9744XW0 din perspectiva pozitionarii si incadrarii in aspectul locuintei vom putea sa ne bucuram de ceea ce inseamna caracteristicile sale constructive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Prima caracteristica din aceasta categorie este cea privind gabaritul si veti avea o dimensiune de 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si 64 cm in adancime iar pentru partea de transport veti avea o greutate de 75 kg. Al doilea element constructiv este cel legat de faptul ca vorbim despre un model de masina de spalat cu incarcare frontala iar asta inseamna loc pentru operarea hubloului cu o deschidere spre stanga.

Cu siguranta putem sa consideram gabaritul ca fiind unul putin mai impunator insa este unul determinat si de faptul ca veti avea o masina de spalat mai generoasa. Generozitate poate sa tina de aspectul privind capacitatea de incarcare de pana la 9kg ceea ce o recomanda pentru a fi utilizata de pana la 5 persoane.

Citeste si despre Heinner HSWM-127BK

Intreaga cantitate de rufe insa este in siguranta prin faptul ca vorbim despre un model modern si eficient iar cele 16 programe de spalare disponibile vin sa va confirme acest lucru. Intre acestea se afla unele consacrate dar si unele mai speciale precum programul Stain Expert, Hygiene+, Bumbac Eco sau cel outdoor.

Modernitatea se poate observa si cu ajutorul functiilor detinute de Beko WTV9744XW0 si unde avem cele precum sistemul electronic de control al balansului, sistemul de reglare al consumului sau partea de detectie a nivelului de murdarie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Trebuie sa mentionam si o parte a sigurantei iar pentru asta veti avea blocarea accesului la interfata de control, blocarea de siguranta dar si tehnologii precum AddGarment, Silent Tech sau Durable heater. De si nu este mai putin important la urma a ramas partea de eficienta a Beko WTV9744XW0 din perspectiva consumului de resurse iar pozitionarea acestui model este in clasa A+++ de eficienta energetica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply