Beko WTV8636XA

Acest exemplar masoara o adancime de 59 cm, precum si o latime de 60 cm. Despre inaltimea pe care o are acesta trebuie specificat faptul ca este de 84 cm. In plus, despre greutatea aparatului trebuie spus ca este de  67 Kg. (cea mai buna oferta AICI)

Beko WTV8636XA

Despre Beko WTV8636XA

Masina de spalat rufe Beko WTV8636XA are un consum anual de energie de 175 kWh. Anual, consumul sau de apa este de 10559 l, ceea ce inseamna ca veti putea spala destul de multe rufe. Culoarea modelului este albul. Panoul de comanda al aparatului este mecanic si digital.

Beko WTV8636XA
Masina de spalat rufe Beko WTV8636XA, 8 kg, Clasa A+++, SteamCure, HomeWhiz, conectare Bluetooth, AddGarment, Motor ProSmart Inverter, 60cm, Alb

De asemenea, despre acest model mai trebuie spus si faptul ca detine clasa A+++, ceea ce inseamna ca acest aparat nu va consuma mult curent electric. Astfel ca, puteti sa spalati ori de cate ori veti vrea fara sa va faceti griji. Mai mult decat atat, trebuie mentionat si faptul ca aceasta masina de spalat rufe are o eficienta energetica la centrifugare de tipul clasei B. 

Despre Beko WTV8636XA

Masina de spalat rufe Beko WTV8636XA – detalii despre importanta partii tehnice

Citeste si despre Miele Serie 120 WDD 035 WCS

Incarcarea de care dispune acest model este de tip frontal, iar capacitatea de incarcare a sa este de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie. Mai mult de atat, ce mai trebuie stiut este si faptul ca acest model are si o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Mai mult decat atat, despre nivelul de zgomot emis la centrifugare al modelului de Masina de spalat rufe Beko WTV8636XA este de75 Db.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In plus, tot despre aceasta masina de spalat mai trebuie precizat faptul ca are o aplicatie ce iti va simplifica modul de gestionare a acesteia. Poti selecta usor programele si le poti monitoriza de la distanta. De asemenea, ce mai trebuie spus este faptul ca aceasta masina de spalat rufe va va ajuta avand in vedere faptul ca prezinta Bluetooth, acesta fiind important pentru a seta programele de care aveti nevoie de la distanta, fiind vorba despre temperatura dorita, dar si functiile suplimentare.

Despre tehnologia SteamCure pe care o are aparatul trebuie spus ca este utila pentru ca hainele dumneavoastra au nevoie de îngrijire atenta. Veti scapa si de cute cu ajutorul acestui program, care este de mare ajutor. Despre acesta mai trebuie spus faptul ca este indicat pentru pielea sensibila si pentru bebelusi. 

Citeste si despre Beko WTC6733XS0

Masina de spalat rufe Beko WTV8636XA are si un motor de tip Smart Inverter despre care trebuie spus ca este unul silentios fiind indicat pentru orice locuinta. De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca nu emite vibratii si nici emisii electromagnetice, astfel ca puteti face orice activitate doriti in timp ce rufele se spala in liniste. De precizat este faptul ca acest model detine si tehnologia OptiSense, despre care trebuie spus faptul ca are un consum optim de apa si energie, aceasta fiind importanta pentru fiecare spalare, fapt ce se intampla prin intermediul celor 4 senzori importanti pentru ingrijirea rufelor. 

Despre functiile pe care le include acesta trebuie spus ca sunt unele destul de moderne, acestea fiind: Sistem control exces apa, Afisare timp spalare ramas, Child Lock, Pet hair removal, DrumClean Fast+, Prewash, Instant Opening, Sistem automat de reglare al consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, Urmarire programe speciale, Remote Control, AntiCrease. Functiile de siguranta pe care le are acest model sunt blocarea accestului intefertei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologiile sale sunt HomeWhiz, Motor ProSmart Inverter, AquaFusion, OptiSense, Shirts – spalare, Woolmark Apparel Care, Fast+, Aquawave, Durable heater, SteamCure, AddGarment. Acest model are un pret pe masura caracteristicilor sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply