Beko HTV8743XG

Credeti ca a scoate hainele din masina de spalat si a le imbraca direct este un vis? Nimic mai fals. De acum exista masina care au in dotare si un uscator bun, care permite acest lucru. Un exemplu concret in acest sens este Beko HTV8743XG, un dispozitiv aparte. (vezi oferta de AZI)

Beko HTV8743XG

Despre Beko HTV8743XG

Putem spune pe scurt ca masina de spalat prezentata actioneaza dupa sistemul Wash and Wear. Utilizatorii spala hainele, apoi le scot din masina si le imbraca. Desigur, trebuie tinut cont de faptul ca acest dispozitiv realizeaza acest lucru cu doar un kilogram de haine. Iar pentru ca intreaga operatiune sa fie gata este nevoie de 60 de minute.

Beko HTV8743XG
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8743XG, , 1400 RPM, 8kg spalare / 5 kg uscare, Clasa A, Motor ProSmart Inverter, IonGuard, Display digital, Alb

Si iata de ce mai este capabila aceasta masina cu carcasa alb-negru si 1400 de rotatii pe minut.

Despre Beko HTV8743XG

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8743XG – uscatorul face diferenta

Citeste si despre Arctic AED6240A++

Trebuie sa precizam inca de la inceput faptul ca aceasta masina de spalat rufe nu este la fel de economica precum altele, ea facand partea din clasa A. Insa, este firesc ca lucrurile sa se petreaca asa, deoarece ea include si uscator de rufe, o dotare care necesita mai multa energie electrica. Drept urmare, este de inteles de ce se petrec astfel lucrurile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Insa, chiar si asa, nu te astepta ca masina de spalat sa te ruineze. Este doar un produs obisnuit in ceea ce priveste consumul. Desigur, daca iti doresti sa gasesti un produs cu adevarat economic, poti opta pentru ceva care sa faca parte din clasa A++ sau A+++. Acestea sunt cu pana la 24% mai economice. Dar, chiar si in cazul Beko HTV8743XG exista solutii: activarea sistemului patentat Aquafusion care valorifica la potentilal maxim resursele: apa, energie, detergent pentru a determina economisiri.

Pe de alta parte, daca te gandesti numai cat timp economisesti, mai ales in anotimpul rece, atunci cand vine vorba de uscarea hainelor, parca alegerea unei masini precum Beko HTV8743XG. Ca sa nu mai vorbim de mirosuri. Daca nu scoti la timp rufele din masina de spalat, acestea capata un miros tare neplacut. Si pentru ca tot am mentionat acest lucru, utilizatorii trebuie sa stie ca produsul duce la eliminarea a peste 90% dintre de alergeni. Insa, pentru asta este nevoie de o temperatura de 60 de grade.

Citeste si despre Beko WMY71443LB2

De precizat este faptul masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8743XG sta foarte bine la capitolul combaterea mirosului. Aceasta are un sistem de ionizare care determina neutralizarea particulelor ce duc la aparitia mirosurilor. De aemenea, acest sistem are efect anti-sifonare. Cutele care odinioara erau atat de greu de indepartat, acum sunt perfect netezite.

Rezultatele oferite de aceasta masina de spalat sunt excelente chiar si la 20 de grade. Datorita unui tambur special conceput pentru a efectua miscari lente si previse, precum si a functiilor aditionale care sustin igiena hainelor, masina permite o curatare optima a hainelor, indiferent de culoarea sau tesatura lor. Asa ca nu conteaza daca este vorba de bumbac sau poliester.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este putin mai mare, insa, este firesc sa fie asa, avand in vedere faptul ca masina include si uscator. Nu trebuie neglijat nici faptul ca masina detine motor de tipul ProSmartInverter. Acesta este silentios, fara a determina acela turatii sau vibratii deranjante. Dincolo de asta, el trece cu brio testul timpului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply