Despre masini de spalat rufe

Beko HTV8733C0M

Cand isi utileaza locuinta fiecare cauta sa gaseasca elemente care sa ofere un echilibru intre ceea ce inseamna spatiul de care dispune si nivelul de confort de care este nevoie. O astfel de situatie poate fi si cea care duce la utilizarea unui model precum Beko HTV8733C0M sau pana la urma la partea de creare a unor astfel de elemente.(vezi disponibilitatea)

Despre Beko HTV8733C0M

O masina de spalat cu uscator Beko HTV8733C0M poate fi cu siguranta de dorit in numeroase locuinte si asta nu neaparat datorita economisirii spatiului pe care il aveti ci si prin prisma functionarii si eliminarii unor metode traditionale de uscare a rufelor.

Beko HTV8733C0M
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M, 1400 RPM, 8 kg spalare/5 kg uscare, Clasa A, Gri

Posibilitatea de a spala si de a usca unele rufe intr-un timp foarte scurt inseamna in acelasi timp este ceea ce poate sa faca viata mai usoara oricarei familii sau persoane.

Mai usor si placut cu Beko HTV8733C0M

Citeste si despre Beko WMY71443LB2

Unele dintre neplacerile uscarii traditionale a rufelor sunt condensul care se poate produce, intinderea prin casa a unor uscatoare sau poate partea de uscare afara si gasirea lor murdarite. In privinta alegerii insa a Beko HTV8733C0M putem sau trebuie sa vedem ceea ce ofera pentru fiecare latura in parte si asta atat pentru partea de spalare cat si pentru uscare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru prima parte vom avea ceea ce inseamna capacitatea de incarcare a masinii de spalat si veti avea la dispozitie pana la 8kg de rufe insa o astfel de capacitate poate sa insemne si un gabarit putin mai impunator. Acest gabarit este dat mai exact de ceea ce inseamna dimensiunea acestui model si asta inseamna mai exact inaltimea de 84cm, latimea de 60 cm si adancimea de 54cm.

Daca am vazut cat de mult veti putea spala putem sa vedem si cat de mult puteti usca si poate fi vorba despre faptul ca Beko HTV8733C0M are o capacitate de incarcare de pana la 5kg. Modul in care acest model are grija de locuinta voastra poate depinde si de partea de programe disponibile si pentru spalare lista este una destul de mare si care cuprinde si un program rapid de 14minute.

Citeste si despre Miele TMV 843 WP

Functiile care il recomanda pot fi si cele de siguranta precum blocarea accesului la interfata dar si unele tehnologii precum silent tech, motor proSmart Inverter, OptiSense, Aquawave sau Aquafusion. Tot ca si diferente sau motive ce pot duce la alegerea acestui model mai putem avea si grija acordata linistii familiei si locuintei si veti avea pentru spalare un nivel de zgomot de 57dB iar pentru uscare unul de 74dB.

Partea de uscare a rufelor insa mai poate tine si de centrifugarea acestora si de faptul ca pentru acest model veti avea o viteza de pana la 1400 rpm si un zgomot aferent de maxim 77 dB. Intreaga functionare si utilizare insa mai poate depinde si de panoul de control insa cum vorbim despre un model modern veti avea si un panou digital.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tot ca si modernitate a acestui model Beko HTV8733C0M vom mai avea si partea de consum de resurse si asta pentru ca se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A.