Beko HTV8636XS0

Beko HTV8636XS0 este o masina de spalat rufe care vine cu un design clasic. Insa nu va lasati pacaliti de acest lucru. Culorile alb, negru si gri nu sunt un argument suficient de puternic pentru a va convinge de atributele excelente ale acestei masini de spalat rufe. (vezi disponibilitatea)

Beko HTV8636XS0

Despre Beko HTV8636XS0

Beko HTV8636XS0 inseamna si un uscator bun, ceea ce o ajuta se sa se situeze in clasa produselor cautate si apreciate. De ce? Pentru ca uscatorul scuteste utilizatorul de mult efort: nu mai are timp sa astepte ca rufele sa fie gata, nu are rabdare, nu are loc suficient pentru a usca rufele. In ziua de azi, balconul a devenit un spatiu pentru relaxare. Acesta nu trebuie sa fie inpovarat de o cantitate mare si deranjanta de rufe. Asa ca Beko HTV8636XS0 se dovedeste o alegere buna.

Beko HTV8636XS0
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8636XS0, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1200 RPM, HomeWhiz,SteamCure, IonGuard, Clasa A, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect,Downloaded Cycle, Alb

Si toate astea se intampla fara a percepe utilizatorului un cost exagerat. Masina de spalat cu uscator isi propune sa fie accesibila si sa ofere rezultate bune in materie de spalare. Tocmai de aceea, ea vine si cu o multime de programe interesante. Printre acestea se numara si cele pentru bumbac.

Despre Beko HTV8636XS0

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8636XS0 – o masina de spalat cu o multime de atribute smart

Citeste si despre Samsung WW60J3083LW

In cazul unei masini de spalat rue precum Beko HTV8636XS0, nu avem cum sa nu amintim HomeWhiz. Aceasta este specifica electrocasnicelor Beko si ajuta la o buna monitorizare a tuturor electrocasnicelor din acasa. Si totul cu ajutorul tabletei sau a telefonului mobil si o buna conexiune la Bluetooth.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe langa HomeWhiz, amintim si tehnologia cu abur, denumita in cazul acestui produs SteamCure. Ea face ca acestia sa patrunda in interiorul tesaturilor, inclusiv a celor mai groase. Odata cu acest lucru, murdaria este considerabil indepartata, iar utilizatorii se pot bucura de o igiena perfecta a celor 8 kg de rufe.

Apropo de acest lucru, 8 kg este numarul maxim pe care il accepta masina de spalat Beko HTV8636XS0 in cuva sa. Fiind o masina cu uscator, in cazul procesului de uscare, numarul de kilograme scade la 5. Insa, chiar si asa, nu putem spune ca nu este o valoare buna. Principiul pe care il aplica aceasta masina de spalat este unul demn de apreciat si se numeste Wash & Wear. Astfel, eficient si rapid pot fi uscate 1 kg de haine, in doar 60 de minute. Desigur, acesta este cel mai rapid program al masinii si se aplica in cazul rufelor subtiri, asa cum sunt cele de vara.

Citeste si despre Hotpoint RSG703 K EU

Nu uitam nici motorul inteligent al acestei masini de spala: ProSmart Inverter. El este un partener de nadejde care face posibile toate caracteristicile excelente ale modelului Beko HTV8636XS0. Pe langa asta, el este caracterizat de absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel incat cei care spala rufe sa se poata bucura de liniste.

Pe baza tehnologiei SteamCure cutele neplacute ale hainelor de orice fel sunt considerabil eliminate. Iar aceste rufe devin mai usor de purtat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Optisense asigura un consum bun de energie si apa, datorita unor senzori speciali de spalare si ingrijire a hainelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply