Beko HTV8633XS1

Cel mai mare timp pe care cineva l-ar putea aloca unor treburi casnice cred ca ar fi in cazul in care rufele ar trebui spalate manual insa pe langa timp asta ar insemna si un efort foarte mare. Acest scenariu insa nu mai este valabil pentru foarte multi datorita posibilitatii de a alege un model de masina de spalat rufe pe care sa se bazeze fara probleme insa Beko HTV8633XS1 ofera mai mult decat atat.(ACUM la reducere)

Beko HTV8633XS1

Despre Beko HTV8633XS1

Pentru multi nu poate conta decat ceea ce inseamna pretul de achizitie pe care o masina de spalat rufe l-ar putea avea insa nu totul se rezuma la asta ci mai poate fi vorba despre functiile pe care pretul modelului Beko HTV8633XS1 le cuprinde.

Beko HTV8633XS1
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1, 1200 RPM, 8 kg spalare/5 kg uscare, Clasa B, Display digital, Alb

Cei care vor alege sa priveasca dincolo de pretul de achizitie pot sa se convinga foarte usor de ce poate fi considerat acest model unul avantajos pentru foarte multe familii.

Despre Beko HTV8633XS1

Beko HTV8633XS1 nu doar o masina

Citeste si despre Beko HTV8743XG

In primul rand analiza acestui model trebuie facuta prin faptul ca veti avea posibilitatea de a aduce in slujba voastra o masina de spalat rufe dar care vine si cu un uscator si totul intr-o dimensiune de 84 x 60 x 54 cm. Posibilitatea de a utiliza doua electrocasnice in unul singur este exact ceea ce trebuie pentru cei care au probleme cu suprafata locuintei dar si pentru cei care prin intermediul Beko HTV8633XS1 elimina fel si fel de moduri improvizate de uscare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Doar aceste functii pot sa explice intr-o oarecare masura partea de pret insa caracteristici avantajoase sunt cu siguranta mai multe. Exista si persoane care considera un model 2 in 1 ca fiind ineficiente insa daca privim la capacitatea de incarcare de 8kg de rufe pentru spalare si de 5kg de rufe pentru uscare cu siguranta veti putea sa vedeti cu alti ochi Beko HTV8633XS1.

Nu doar cat de mult puteti spala sau cat de mult puteti usca cu acest electrocasnic conteaza ci si modul in care puteti face asta si pentru inceput poate fi vorba despre pozitionarea in clasa de eficienta energetica B. Daca privim cele doua utilizari separat atunci poate o sa conteze partea de viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm sau faptul ca veti avea o cuva realizata din otel inoxidabil.

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Tot ca si functii sau caracteristici separate veti avea cele 16 programe disponibile pentru spalare si intre care se afla si unele precum cel dedicat tricourilor, cel de clatire intensiva sau poate va intereseaza programul de spalare rapida de doar 14 minute.

Pentru functii speciale putem sa privim la partea de sistem electronic pentru controlul balansului, la afisarea timpului ramas sau la sistemul de control al excesului de apa. Intreaga functionare insa presupune si prezenta unor tehnologii precum cea Silent Tech, Aquawave, Durable heater sau Motor ProSmart Inverter.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarea unui astfel de model fiind prezenta si in cadrul unor familii cu copii mai mici poate atunci o sa vedeti posibilitatea de blocare a accesului la intefata de control digitala ca un mare avantaj pe care Beko HTV8633XS1 il ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply