Beko HITY854310F

Cine se afla in cautarea unei masini de spalat rufe cu uscator isi va gasi usor modelul dorit. Asta pentru ca sunt produse de calitate pe piata, pe placul utilizatorilor. Un model modern este si masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F.(vezi oferta de AZI)

Beko HITY854310F

Despre Beko HITY854310F

In privinta adancimii pe care o are trebuie spus ca este de 55 cm. De asemenea, si latimea sa este de 60 cm, fiind potrivita. Prezinta o inaltime de 82 cm si o greutate de 68 kg. Culoarea acestei masini de spalat rufe este albul.

Beko HITY854310F
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F, Wash & Wear, OptiSense, Motor ProSmart Inverter, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 rpm, Clasa A, Alb

Despre acest model trebuyie stiut ca este incorporabil. Mai mult, este un model care include si uscator, ceea ce este un mare plus. Incarcarea este frontala, ceea ce inseamna ca se va realiza usor. Este un model potrivit pentru o familie formata din 3 sau 4 membrii, ceea ce inseamna ca este destul de incapatoare. Astfel, detine o capacitate de 8 kg.

Despre Beko HITY854310F

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F – importanta trasaturilor pe care le detine

Citeste si despre Candy S-Line CS C8DG-S

Exemplarul prezinta un consum anual energie de 1088 kWh. Eficienta energetica a acestui model apartine clasei A. Tot A este si eficienta energetica la centrifugare. Uscatorul are si el o capacitate de 5 Kg, fiind medie. Nivelul de zgomot la un ciclu uscare de care dispune uscatorul este de 59 dB. Viteza maxima centrifugare este una destul de mare, fiind de 1400 rpm. Nivelul zgomot centrifugare masoara 74 dB. Nivelul de zgomot la spalare are o valoare de 48 dB. Deschiderea hubloului se realizeaza spre partea stanga, iar panoul este comanda este de tip digital si mecanic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F are cateva functii demne de precizat. Acestea sunt: sistemul automat de reglare a consumului de apa, sistemul electronic de control al balansului, sistem de control pentru exces apa. I

nclude si functie de urmarire a programelor speciale, dar si program de afisare a timpului ramas. Siguranta include functiile: blocare acces interfata, dar si blocare de siguranta. Despre tehnologii, trebuie spus ca sunt prezente, acestea fiind: Aquawave, AquaFusion, OptiSense Motor ProSmart Inverter, Silent Tech, Durable heater.

Citeste si despre Siemens WT45H200BY

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F detine multiple programe de spalare a rufelor: program spalare manuala, lana, bumbac, delicate, clatire, sintetice. Daily Xpress, bumbac Eco, acestea fiind doar cateva dintre ele. Totalul acestora este de 16, ceea ce este un avantaj. Mai include si un program rapid, acesta avand o durata de 14 min. De precizat sunt si dispenserele pentru balsam si pentru detergent.

WASH & WEAR® este programul de care ai nevoie pentru ca hainele tale sa fie spalate si uscate in cel mai scurt timp. Poti sa speli in doar 60 min, 1 kg de haine. Aquafusion este tehnologia care te va ajuta sa economisesti detergent, rufele tale fiind curate fara eforturi prea mari.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F este produsul ideal pentru o familie moderna, care nu vrea sa aiba mari batai de cap cu spalarea si uscarea rufelor. De asemenea, este un model la un pret usor crescut, dar merita pe deplin.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply