Arctic APL71012BDW1

O tinuta impecabila inseamna si posibilitatea de a spala ceea ce aveti nevoie si pentru asta o masina de spalat rufe poate fi cu siguranta electrocasnicul care face diferenta in avantajul vostru.pentru avea insa un model potrivit pentru voi si pentru a va putea bucura de confortul maxim pe care il are locuinta Arctic APL71012BDW1 se poate afla pe lista de posibile modele pe care sa le alegeti. (Doar acum la reducere)

Arctic APL71012BDW1

Despre Arctic APL71012BDW1

Fie ca este vorba despre posibilitatea de a va utila noua locuinta sau despre schimbarea unui model vechi cu unul nou Arctic APL71012BDW1 poate fi vazut ca un element ce ofera multiple avantaje. Putem sa incepem aceasta lista de posibile beneficii oferite de masina de spalat cu ceea ce inseamna asezarea si instalarea intrucat este un model slim.

Arctic APL71012BDW1
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1, 7 kg,1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Dimensiunea este importanta pentru fiecare locuinta in parte dar si pentru cazul in care acest model va utila poate alte locuri sau spatii in care angajatii sau unele persoane trebuie sa isi spele rufele.

Despre Arctic APL71012BDW1

Oriunde este nevoie de Arctic APL71012BDW1

Citeste si despre Whirlpool WWDC 9716

Daca am specificat partea de caracteristica slim putem sa vedem si ceea ce inseamna aceasta mai exact si poate fi vorba despre dimensiunea de 84 cm in inaltime, 60 cm in latime si de doar 49 cm in adancime. Faptul ca Arctic APL71012BDW1 este un model cu incarcare frontala este de luat in calcul pentru partea de pozitionare si asta inseamna si faptul ca hubloul vine cu o deschidere spre stanga.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

De la partea de dimensiune putem sa mai privim si partea de capacitate de spalare a acestui model sau mai exact de faptul ca veti avea o capacitate de incarcare de pana la 7kg. Puteti foarte simplu sa scapati de tot ce inseamna rufe murdare insa pentru activitatea efectiva de spalare vor intervenii si programele pe care le puteti utiliza.

Din lista de 15 programe disponibile veti putea sa optati fie pentru un program de spalare rufe delicate, pentru cel de spalare manuala sau poate pentru un program mixt. Daca vreti sa indepartati tot ce inseamna detergent sau balsam veti putea sa alegeti programul cu clatire intensiva iar in privinta uscarii si stoarcerii veti avea viteza de pana la 1000 rpm.

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Spalatul mai poate insemna si o parte de siguranta si asta fie ca este vorba despre cea a rufelor sau poate despre siguranta locuintei si care mai inseamna poate si partea de liniste data de un nivel de zgomot de 75dB pentru centrifugare si de 63dB pentru spalare.

In privinta functiilor de siguranta sau a utilizarii fara probleme a Arctic APL71012BDW1 mai pot intervenii si elemente precum sistemul ECO, sistemul de detectie a spumei sau poate blocarea accesului la interfata. Exista si posibilitatea de a spala rapid daca rufele nu sunt foarte murdare si asta printr-un program de 30 minute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toata functionarea si utilizarea Arctic APL71012BDW1 mai inseamna si un efect asupra facturii la energia electrica dar pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A+++ face ca totul sa fie mult mai avantajos si mai acceptabil si asta pe langa pretul de achizitie avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply