Arctic APL71012BDW0

O masina de spalat rufe este greu de ales, pentru ca exista atat de multe modele din care poti sa faci aceasta alegere. In primul rand, e important sa iti stabilesti un buget pe care sa nu il depasesti, pentru a te ajuta sa alegi un produs care se potriveste nevoilor tale financiare si casnice. Aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 (vezi oferta de azi AICI) este una ideala, daca ai un buget mic.

Arctic APL71012BDW0

Despre Arctic APL71012BDW0

Modelul de masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 este unul care are un design foarte placut si modern, lucru la care nu te-ai astepta, tinand cont de costul de achizitionare foarte mic. Aparatul are culoarea alba si un panou de control optimizat care te lasa sa inveti sa il folosesti foarte usor si rapid, fara sa mai ai nevoie de manualul de instructiuni la scurt timp de la achizitionare.

Arctic APL71012BDW0
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Acest dispozitiv are o latime de 60 de centimetri, o inaltime de 84 de centimetri, o adancime de 45 de centimetri si o greutate de 59 de kilograme. La spalare, aparatul nu atinge decat pragul de 63 de decibeli, iar, la centrifugare, acesta nu ajunge decat la 75 de decibeli, facandu-l sa fie unul silentios, care nu te va deranja cu zgomotul sau.

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 – Specificatii tehnice

Acest model de masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 include programarea intarziata, care poate fi programata pentru 3, 6 sau 9 ore. In total, aparatul are 15 programe pe care le poti folosi pentru a spala rufele, unul foarte important fiind programul rapid, pe care il poti folosi ori de cate ori vrei sa speli haine care nu sunt foarte murdare.

Aparatul are o incarcare de tip frontala, ceea ce te ajuta sa adaugi mai multe rufe in cuva, chiar daca aparatul este unul de tip slim. Asadar, acesta are o capacitate de incarcare de sapte kilograme, fiind suficienta pentru orice familie, fara probleme. Viteza de centrifugare pentru acest aparat este de 1000 de rotatii pe minut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta energetica din care face parte masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 este A+++. Pentru persoanele care nu stiu ce inseamna acest calificativ, conform regulilor Uniunii Europene, aparatele electrocasnice trebuie sa primeasca o litera de pe o scara, care iti ofera informatii legate de eficienta sa. Un model care face parte din clasa A este recomandat, deoarece iti indica un aparat cu un consum mic. Acest produs facand parte din clasa A+++, inseamna ca, intr-adevar, aparatul este unul eficient si care nu iti va incarca factura energetica. In schimb, clasa de eficienta la centrifugare este C, calificativul maxim in aceasta situatie fiind doar A.

Aceasta masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 are o deschidere a hubloului de 170 de grade, ceea ce iti ofera tie un acces foarte usor la cuva si un motiv in plus pentru care sa cumperi acest aparat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe langa toate aceste avantaje tehnice si fizice, modelul de masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0 este unul si foarte ieftin, deci, ai toate motivele pentru care sa-l cumperi.

8 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0: alegerea calitatii

Pentru o familie mare, modelul Arctic APL71012BDW0 este o masina de spalat rufe perfecta. Capacitate de 7 kg, 1000 rotatii si 15 programe la un pret decent.

PROS
  • clasa de eficienta A+++
  • silentioasa, cu 15 programe
  • capacitate de 7 kg
CONS
  • nimic raportat la pret
User Rating: 1 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply