Arctic APL61022BDW0

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Acest exemplar este de culoare alba, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in bucataria dumnevoastra. Despre acest exemplar trebuie precizat faptul ca detine o adancime de 44 cm. Mai mult, mai are si o latime de 60 cm, aceasta fiind destul de buna. In ceea ce priveste inaltimea de care dispune acest model trebuie spus ca este de 84 cm. Este important de spus si faptul ca acest model are o greutate de 55 kg. (ACUM la reducere)

Arctic APL61022BDW0

Despre Arctic APL61022BDW0

In ceea ce priveste deschiderea hubloului trebuie spus ca se realizeaza spre partea stanga. Mai mult, trebuie spus ca acest model detine si un tip de panou de tip digital.

Arctic APL61022BDW0
Arctic APL61022BDW0

Masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0, 6 Kg, 1000 rpm, Clasa A+++, 65 cm, Alb

Acest exemplar are un consum anual de energie de 152 kWh, ceea ce inseamna ca nu este un consum deloc crescut. Mai mult, este important de precizat faptul ca acest model detine o clasa de eficienta energetica de tip A+++. Acesta este un mare atu al acestui model intrucat nu va consuma curent electric, decat foarte putin. Ce poate fi mai avantajos decat o masina de spalat rufe care sa nu consume mult curent electric astfel incat sa nu dati multi bani pe facturile la curentul electric. Eficienta energetica centrifugare pe care o are acest exemplar este de tip C.

Despre Arctic APL61022BDW0

Masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 – despre partea interna a acestui model

Citeste si despre Whirlpool WWDC 9716

Masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 prezinta o incarcare frontala. De asemenea, aceasta se potriveste pentru o familie care este formata din 3-4 membrii. Astfel, capacitatea de incarcare a aparatului este 6 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cat despre viteza de centrifugare pe care o include modelul de masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 trebuie spus ca este de 1000 rpm, fiind destul de buna. Nu trebuie uitat de faptul ca acest model are un nivel de zgomot la centrifugare de 77 Db. La spalare, acest nivel de zgomot va fi de 61 db.

Cat despre functiile pe care le regasiti la acest model trebuie spus ca sunt unele destul de bune. Astfel, masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 prezinta functii precum: clatire suplimentara, prespalare Rapid, Drum Clean. Tehnologiile de la baza acesteia sunt: ECO Dose, Eco heater, Smart Sensors, Flow-Control, Design S-shap, amanare pornire, afisare timp ramas.

Citeste si despre Candy CST G362D-S

Despre programele la spalare include in aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca sunt numeroase, acestea fiind in numart de 15: Bumbac, Camasi, Clatire, Stoarcere + Evacuare, Culori inchise, Articole de iarna, Sintetice, Antialergic, Geci cu puf, Bumbac Eco, Mixt 40. De asemenea, mai include si programele: lenjerie delicata Mini/Mini14′, delicate 30°, acestea fiind de-a dreptul importante. Astfel, acestea sunt importante pentru ca dumneavoastra sa puteti spala diverse rufe cat mai bine.

Masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 include si dispense pentru balsam si detergent lichid. Durata programului rapid este de 14 min. Eco Dose este acel program care va ajuta sa dozati asa cum trebuie detergentul lichid, nici prea mult, dar nici prea putin.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, modelul de masina de spalat rufe Arctic APL61022BDW0 este exact ceea ce va trebuie pentru a avea rufe curate cat mai mult timp. Pretul acesteia nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply