Arctic AED7001A++

Pentru fiecare dintre noi exista anumite elemente care au rolul de a ne face viata mai usoara iar in ceea ce priveste partea in care trebuie sa ne referim la confort atunci parca electrocasnicele capata o importanta sporita. Avem posibilitatea de a analiza aceasta categorie prin prisma prezentei unei masini de spalat rufe Arctic AED7001A++.(vezi oferta de AZI)

Arctic AED7001A++

Despre Arctic AED7001A++

Diferenta dintre prezenta acestui model Arctic AED7001A++ si absenta sa tine in primul rand de cantitatea de efort pe care trebuie sa o depuneti pentru a va bucura de tot ce inseamna rufe curate si ingrijite dar si de cat timp puteti economisi.

Arctic AED7001A++
Masina de spalat rufe Arctic AED7001A++, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A++, Alb

Trebuie vazut totusi aspectul legat de ceea ce inseamna aducerea sa in slujba voastra si asta prin prisma pretului de achizitie pe care il are dar si prin prisma spatiului necesar pentru pozitionare.

Despre Arctic AED7001A++

Posibilitati date de Arctic AED7001A++

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Suprafata pe care o are locuinta voastra va poate limita in unele situatii in ceea ce priveste partea de electronice si electrocasnice pe care le veti putea utiliza. Trebuie sa vedeti daca Arctic AED7001A++ poate fi asezat in locul pe care il aveti sau cat de mult va influenteaza prezenta sa libertatea de miscare iar pentru asta este vorba despre analiza caracteristicilor constructive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dimensiunea masinii de spalat este de 84 cm in inaltime, latimea de 60 cm iar adancimea este una de 51 cm. Pe langa partea constructiva mai avem si faptul ca este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala iar deschiderea su operarea hubloului poate sa conditioneze si ea pozitionarea si asta chiar daca este dispus in partea maxim superioara.

Ceea ce va permite acest model odata instalat este sa spalati o cantitate de pana la 7kg de rufe si asta o recomanda pentru orice familie obisnuita. Posibilitati putem avea si cele legate de lista programelor disponibile si aveti in cadrul listei un program de clatire intensiva, un program dedicat rufelor delicate, un program dedicat articolelor sport, unul antialergic dar si un program Bumbac Eco si asta pe langa cele clasice.

Citeste si despre Beko WRE6632ZWBW

Situatia in care aveti nevoie poate de anumite articole vestimentare spalate repede puteti sa folositi programul de spalare rapida de 14 minute iar pentru partea de uscare va poate ajuta si partea de viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. Functiile detinute de Arctic AED7001A++ vin sa faca si mai avantajoasa alegerea sa si mentionam partea de programare intarziata, Eco Dose sau timer-ul cu o durata de pana la 14h.

Elementele de siguranta in utilizare pot fi considerate blocarea accesului la interfata de control sau poate sistemul electronic de control al balansului. Si tehnologiile precul cea Flow-Control, Eco Heater sau designul S-shape vin tot ca si caracteristici moderne si sigure pentru utilizarea si functionarea acestui model.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Urmatoarea privire se poate indrepta catre ceea ce inseamna partea de resurse consumate si utilizate de Arctic AED7001A++ in functionare. Veti avea pentru energia electrica un consum mediu anual de 196 kWh ceea ce pozitioneaza modelul in clasa de eficienta energetica C iar pentru partea de apa aveti un consum mediu anual de 9460l.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply