Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Orice masina de spalat rufe reprezinta o garantie. O garantie a calitatii ca rufele vor fi perfect curatate si igienizate. Aceasta este si promisiunea modelului Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, un model pe care il vom prezenta si noi in acest material. (vezi oferta de AZI)

Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Despre Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Aceasta masina de spalat rufe vine cu un design simplu, fiind imbracata in culoarea alba, avand dimensiuni bune de 61,6 x 59,5 x 85 cm. Greutatea este cam mare, fiind de 75,4 kg.

Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D
Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Produsul vine in intampinarea celor care se confrunta cu alergii seriose, ducand la eliminarea tuturor substantelor daunatoare.

Despre Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D

Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D – ce garanteaza aceasta masina de spalat rufe

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Mai intai, trebuie sa vorbim despre consum. Daca in cazul laptopurilor si telefoanelor mobile nu prea aveti de ce sa va faceti griji atunci cand vine vorba de consumul de energie electrica, deoarece ele pot fi economice, nu acelasi lucru se poate spune si despre masini de spalat sau frigidere. Drept urmare, ele trebuie sa faca parte din clase economice precum A+, A++ sau A+++. Iar in cazul modelului Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, lucrurile stau foarte bine, acesta facand parte din cea de-a treia clasa de consum, respectiv A+++ , fiind si cea mai economica dintre toate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cuva acestei masini de spalat rufe este una speciala. Ea dispune de un circuit aparte, care mizeaza pe doua aspecte: pre-mixare si injectie. Acest lucru determina un proces rapid de spalare. Inca de la pornire, din primele minute, masina are capacitatea de a transforma rapid detergentul in spuma, pentru a curata cu pana la 60% mai rapid decat modelele traditionale de pe piata. Astfel, nu este necesara o temperatura crescuta pentru a determina o performanta superioara atunci cand vine vorba de igienizare.

Acest detaliu continua ideea de economisire care este pana la urma si principiuld e baza de la care au pornit producatorii masinii de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D. Dincolo de acest lucru, masina permite spalarea laolalta a rufelor colorate si albe, fara a exista riscul ca acestea sa se pateze sau deterioreze in vreun fel.

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

Iar performantele de spalare sunt asemanatoare cu cele ale unui program de 60 de grade, chiar daca utilizatorul a setat doar 40 de grade. In ceea ce priveste numarul de rotatii al dispozitivului, acesta este destul de mare: 1400. Veti vedea ca, de regula, in cazul rufelor delicate, veti fi tentati sau nevoiti sa setati un numar mai mic de rotatii.

Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D vine si cu protectie antialergenica destul de ridicata. Acesta este de folos copiiilor, dar si persoanelor sensibile. Totodata, masina prezentata garanteaza eliminarea completa a resturilor de detergent care ar putea ramane de regula pe haine. In cazul acestui model, producatorii promit ca detergentul se topeste in totalitate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui model, putem spune ca acesta este marisor. Insa, chiar si asa, masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D este una care merita pe deplin investitia deoarece ea da dovada de economisiri importante in timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply