AEG T7DBE38S

Vrei sa cumperi un uscator de rufe? Este o idee cat se poate de buna. Avem o recomandare moderna. Aceasta este Uscator de rufe AEG T7DBE38S. (Doar acum la reducere)

AEG T7DBE38S

Despre AEG T7DBE38S

Exteriorul acestui uscator de rufe este alb, iar adancimea pe care o are este de 638 mm. Latimea acestui aparat este de 596 mm, iar inaltimea masoara 850 mm. Necesar de spus este faptul ca acest model are o greutate de 47.96 Kg.

AEG T7DBE38S
Uscator de rufe AEG T7DBE38S, 8 kg, Pompa de caldura, Tehnologie SensiDry, Filtrare OkOFlow, Clasa A+, Alb

Uscator de rufe AEG T7DBE38S este un exemplar care are si pompa de caldura. Acesta are o incastrare de tip standard, precum si o incarcare de tip frontal, aceasta fiind usor de folosit. Astfel ca, veti introduce rufele asa cum se intampla in cazul unei masini de spalat.

Despre AEG T7DBE38S

Un detaliu necesar de stiut despre acest produs este acela ca are un panou de comanda de tip digital si mecanic. Acesta lucru este important intrucat veti putea folosi comanda potrivita. Acest model are un cablu cu o lungime de 1.45 m.

Citeste si despre Beko WITV8712X0W

Uscator de rufe AEG T7DBE38S – despre detaliile tehnice ale aparatului

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscator de rufe AEG T7DBE38S are un interior generos avand in vedere capacitatea sa de 8 kg, aceasta fiind o capacitate destul de mare. Putem spune chiar ca aceasta este potrivita pentru o familie formata din 4 membrii. Cat priveste clasa de eficienta energetica a acestui dispozitiv trebuie spus ca este A+, aceasta fiind o clasa economica, ceea ce aveti nevoie. La uscare, clasa de eficienta energetica este tot A+. Astfel, atunci cand acesta va usca rufele, nu va consuma mult curent electric.

Aspect important de stiut despre acest exemplar este referitor la faptul ca are 10 programe. Acestea sunt necesare pentru a usca rufele in functie de materialul pe care il au acestea. Nu trebuie sa va mai faceti griji referitoare la rufele care sunt realizate din materiale mai groase si care se usuca mai greu. Cu ajutorul acestui uscator, toate rufele vor fi uscate in acelasi timp si rapid.

Citeste si despre Arctic APL71012BDW1

Privitor la nivelul de zgomot pe care il are acesta trebuie spus ca este de 66 dB. Are un hublou care se deschide spre partea stanga, iar capacitatea dispozitivului de colectarea apei este destul de mare, aceasta fiind de 5.28 l. Functia speciala a acestui aparat este senzorul de umiditate. Despre programele la uscare pe care le are acest trebuie spus ca sunt destul de bune, acestea fiind: Uscare mixta, Matase, Bumbac, Lana, Sintetic, Sport.

Si asta nu e tot. Are si programe de uscare pentru: Pilote, Lenjerie de pat, Easy Iron, Active Wear. In ceea ce priveste tehnologiile sale trebuie spus ca sunt: AEG SensiDry si OKOFlow. Bluzele, tricourile sau camasile, orice are nevoie de ingrijire speciala, acest aparat va poate oferi exact ceea ce aveti nevoie. Astfel, nu va mai fi nevoie sa le calcati de fiecare data cand le scoateti din uscator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul pe care le are acesta este unul potrivit. Asadar, modelul de uscator de rufe AEG T7DBE38S este un produs cu multe beneficii pentru rufele dumnevoastra. Il puteti folosi ori de cate ori aveti nevoie de rufe uscate gata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply