Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care

Whirpool este genul de producator care stie ce face. El s-a specializat de-a lungul vremii in productia de masini de spalat rufe, exceland mai nou si la capitolul uscatoare de rufe. Pana la urma, aceste uscatoare nu fac altceva decat sa completeze serviciul de spalare, aducand un mare plus celor care isi doresc haine curate si perfect igienizate. Si astfel a aparut Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care, un model de uscator pe care urmeaza sa-l cunoasteti (si cel mai probabil indragi), prin intermediul recenziei noastre. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care

Despre Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care

Sa incepem sa vorbim despre acest interesant uscator de rufe. Mai intai de toate, acesta se remarca printr-un aspect simplu, dar placut. El rezulta dintr-o imbinare foarte placuta de culori, respectic clasicul contrast alb negru. Acest lucru se traduce in acelasi timp prin eleganta.

Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care
Uscator de rufe Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care, Tehnologia Heat Pump, 10 kg, Tehnologia al 6-lea Simt, Display LED, Sistem de monitorizare al umiditatii, Clasa A++, Alb

Dimensiunile sunt bune, produsul fiind ideal pentru a fi asezat in orice baie, bucatarie sau chiar pe hol. De regula, sunt persoane care asaza modelul Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care direct langa masina de spalat, datorita faptului ca nu isi doresc sa plimbe dintr-o parte intr-alta rufele ude.

Despre Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care

Uscator de rufe Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care – intelege atat nevoia de spalare, cat si pe cea de uscare a rufelor

Citeste si despre Whirlpool AWS 71200

In cazul acestui model de uscator, vorbim despre tehnologia al 6-lea simnt. Aceasta este deosebit de importanta, deoarece detecteaza singura cat de mare este incarcatura de rufe. In urma acestui proces, ciclul de uscare este selectat corespunzator, astfel incat sa nu rezulte un consum mare de energie electrica sau timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscatorul Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care dispune de tehnologie pe baza de aburi. Aceasta confera o ingrijire superioara si in acelasi timp igienica. Odata cu acest lucru se simplifica si procesul de calcare, astfel incat cutele sa nu mai reprezinta o problema pentru cei care scot hainele din uscator.

Ba mai mult, sunt persoane care utilizeaza modelul Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care si care spun ca au redus procesul de stoarcere. Astfel, hainele lor sunt pastrate in conditii mai bune, fiind considerabil redus riscul de scamosare sau deteriorare. Iar cand spunem acest aspect, ne referim la faptul ca tesaturile se pot deteriora usor.

Citeste si despre AEG L7FBE48S

O dotare aparte a acestui dispozotiv este programul Big Items. Acesta se adreseaza incarcaturilor, precum prosoapele, gecile sau lenjeria de pat. Este un real avantaj ca in anotimpurile reci rufele sa se usuce rapid si usor, fara a mai ocupa sarmele din balcon sau de pe terasa. In orice caz, modelul marca Whirpool este mai generos decat altele de pe piata, el avand o capacitate excelenta de 10 kg. Majoritatea uscatorelor de rufe se opresc undeva la 8-9 kg.

Conectivitatea reprezinta un alt mare plus pe care il descoperim in cazul modelului Whirlpool HSCX 10446 Supreme Care. Astfel, exista o aplicatie care permite un control intuitiv a uscatorului, chiar si de la distanta. Nu trebuie sa fiti langa el ca sa-l accesati.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca va aflati la distanta, puteti monitoriza lejer ciclul de spalare, astfel incat sa va asigurati ca totul decurge in parametrii de excelenta. Dincolo de asta, modelul prezentat isi face treaba excelent atunci cand vine vorba de lana.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply