Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe cu uscator? Gama Whirpool vine cu multe modele in ajutorul dumneavoastra, care de care mai interesante. Daca va doriti un model spatios si care sa includa programe de spalare multe, astfel incat sa puteti spala o cantitate mare de rufe, va recomandam Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+.(Doar acum la reducere)

Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare

Despre Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare

Acest exemplar are o adancime de 540 mm. Latimea sa este de 595 mm, iar despre inaltimea pe cae o are trebuie precizat ca este de 850 mm. Despre greutatea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 66 kg. Este un model de culoare argintie.

Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare
Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+, 1400 RPM, 9 kg spalare, 6 kg uscare, Tehnologie al 6-lea Simt, Clasa A, Argintiu

Masina de spalat rufe cu uscator Whirpool are un consum anual de energie de 234 kWh. Eficienta energetica este de tipul clase energetica A, fiind dintr-o gama de la A la G. Nu trebuie uitat de precizat faptul ca acest model are si un uscator cu o capacitate de 6 kg.

Despre Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+ – caracteristici tehnice importante

Citeste si despre Hotpoint RSG703 K EU

Cat despre nivelul de zgomot la un ciclu de spalare al masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU Fresh+ trebuie spus ca este de 61 Db. Incastrarea acestei masini de spalat este una de tip standard. Mai trebuie precizat si faptul ca acest model are si un uscator, care se va potrivi de minune pentru a usca rufele pe care le aveti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+ are o incarcare frontala. Despre capacitatea de incarcare a exemplarului trebuie spus ca este de 9 kg, o capacitate destul de mare. Viteza maxima la centrifugare de care dispune acesta este de 1400 rpm.

La centrifugare, masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+ are un nivel de zgomot de 82 dB. Nivelul de zgomot la spalare al sau este si el de 56 dB. Cat tipul panoului de comanda de care dispune exemplarul este necesar de precizat faptul ca este unul de tip digital.

Citeste si despre Slim LG F2J5WN7S

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+ detine functiile: blocarea accesului pentru copii, modul economic, SoftMove Colours 15⁰ Clean+, precum si optiune doar pentru uscare. Functia de siguranta pe care o are acesta este de blocare a aparatului.

Tehnologiile incorporate de model sunt: Tehnologia al 6-lea simt, Colours 15 Clean +, Soft Move. Nu trebuie uitat nici de programele de spalare pentru lana, sintetice, prespalare, sport, rapid, delicate, EcoBumbac, doar centrifugare, articole sport, spalare + uscare 45’ sau 90’ (max 2 kg), Rapid 30, optiune pentru terminare intarziata. Cat despre progamul rapid pe care il detine aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca are o durata de 30 minute. Tehnologia SteamCare pe care o are acesta va pastra hainele fara cute si catifelate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDG96148SBS EU FreshCare+ este un exemplar care merita achizitionat si care isi va face treaba cum trebuie avand in vedere faptul ca dispune de numeroase caracteristici. Aceasta are un pret usor crescut, insa, merita o astfel de investie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply