Whirlpool BIWDWG75148EU

Astazi, conteaza mai mult ca oricand infatisarea si stilul, respectiv calitatea hainelor pe care le poarta o persoana. Tocmai de aceea, este important ca hainele dumneavoastra sa fie spalate cat mai bine, iar tesaturile sa nu fie distruse. Pentru a avea parte de ingrijire corespunzatoare, este important sa alegeti o masina de spalat rufe buna, care sa includa numeroase caracteristici bune si care sa se remarce prin tehnologie moderna. Iar o astfel de masina de spalat buna care va avea grija de rufele dumneavoastra fara doar si poate, este reprezentata si de acest model din gama Whirpool: Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Whirlpool BIWDWG75148EU.(Doar acum la reducere)

Whirlpool BIWDWG75148EU

Despre Whirlpool BIWDWG75148EU

Culoarea acestui exemplar este albul. Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste curatarea exteriorului acesteia intrucat veti fi gasi destul de multe solutii cu care sa curatati aceasta masina de spalat. Astfel ca, nu trebuie sa va faceti probleme din acest punct de vedere.

Whirlpool BIWDWG75148EU
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Whirlpool BIWDWG75148EU, FreshCare, 7 kg spalare, 5 kg uscare, Al 6-lea simt, Clasa B, Alb

Este important ca aceasta sa fie potrivita familiei, adica sa aiba o capacitate care sa ofere spatiul necesar depozitarii rufelor pentru cate persoane se afla in acea locuinta.

Despre Whirlpool BIWDWG75148EU

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Whirlpool BIWDWG75148EU – cateva detalii importante

Citeste si despre Heinner HWM-V914T

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Whirlpool BIWDWG75148EU este un exemplar care include si uscator. Consum de putere – program standard este de 5.67 kWh. Eficienta energetica este de tipul clasei B. Se deschide spre partea stanga, iar panoul de comanda este modern, fiind de tip digital.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Whirlpool BIWDWG75148EU are un nivel de zgomot la un ciclu de uscare de 61 db. Daca nu vreti sa va deranjeze atunci cand aceasta incepe procesul de spalare, veti putea sa o asezati in locuri ceva mai departate de cel in care stati.

Despre modalitatea de incarcare a acestui model trebuie spus ca este usor de realizat, fiind frontala. Familia careia este adreseaza acest exemplar este formata din 3-4 membrii. Asadar, daca sunteti o familie care are un copil sau doi, aceasta este solutia pentru a scapa de rufele murdare.

Citeste si despre Samsung WW10M86INOA/LE

Avand in vedere capacitatea sa de incarcare de 7 kg, putem spune ca este un exemplar care are suficient spatiu pentru a spala rufele pentru o astfel de familie. De luat in calcul este si viteza maxima la centrifugare a acestui model, aceasta fiind de 1400 rpm. La centrifugare, nivelul de zgomot pe care il are acest model incorporabil este de 73 dB. Cat despre procesul de spalare, trebuie spus ca emite un zgomot de 46 db.

Tehnologia pe care o are aceasta masina de spalat rufe este al 6-lea Simt, o tehnologie moderna care nu se gaseste la toate masinile de spalat. Aceasta va va ajuta ca rezultatele pe care le veti avea atunci cand veti spala rufele sa fie cat se poate de bune.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Whirlpool BIWDWG75148EU este solutia la care poate apela orice familie pentru a avea rufe curate fara mari batai de cap. Veti avea rufe curate pentru intreaga familie. Pretul sau este accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply