Whirlpool AWE 66710

Pentru a scapa de rufele murdare cu siguranta trebuie sa vorbim despre utilizarea unei masini de spalat rufe insa alegerea unui anumit model poate fi o usoara provocare si asta pentru ca trebuie sa fiti atenti la ceea ce inseamna pretul de achizitie, functii oferite sau spatiul pe care il aveti al dispozitie. Un model Whirlpool AWE 66710 poate fi ceea ce poate aveti nevoie pentru voi sau pentru locuinta voastra.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool AWE 66710

Despre Whirlpool AWE 66710

O astfel de masina de spalat rufe Whirlpool AWE 66710 poate fi varianta optima pentru cei care poate au o locuinta mai redusa ca si suprafata si care va un model cu incarcare frontala ca fiind unul dezavantajos pentru ei si pentru ceea ce au nevoie.

Whirlpool AWE 66710
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 66710, 6th Sense, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Poate fi vorba despre alegerea acestui model si datorita caracteristicilor pe care le detine fie ca sunt cele constructive sau functionale si asta fara a tine cont de altceva.

Despre Whirlpool AWE 66710

Spalat sigur Whirlpool AWE 66710

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS H9A2TCE

Am stabilit ca un model cu incarcare verticala cum este Whirlpool AWE 66710 poate fi varianta optima pentru a castiga putin spatiu pentru a aseza poate alte electrocasnice sau poate pentru a se potrivi exact in locul de care dispuneti. Putem sa vedem si ce inseamna partea de spatiu pe care acest model il ocupa prin ceea ce inseamna caracteristicile constructive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Veti avea pentru Whirlpool AWE 66710 o inaltime de 90 cm la care mai putem adauga si partea de deschidere a usii si capacului, veti avea o latime de doar 40 cm iar pentru adancime o valoare de 60 cm. Poate fi vorba cand asezati masina de spalat si de legarea la sursa de apa sau la cea de curent iar lungimea cablului de alimentare este una de 1.5 m.

Pozitionarea poate fi privita prin prisma dimensiunii insa de la dimensiune putem sa trecem la ceea ce inseamna cat de mult veti putea spala cu aceasta masina de spalt rufe si capacitatea sa de incarcare este una de 6kg. Intreaga cantitate insa poate fi insa spalata intr-un mod foarte sigur fie ca este vorba despre programele disponibile sau despre grija pe care le-o poarta cuva din polipropilena.

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Controlul functionarii acestui model presupune apelarea la panoul digital insa inseamna si alegerea unuia dintre cele 18 programe de spalare disponibile. Aceasta lista cuprinde cele consacrate dar si unele speciale cum ar fi spalarea fara clatire, programul de centrifugare intensiva sau cel pentru jeans.

Timpul de spalare poate fi si el important iar daca vreti doar sa spalati rapid ceva care nu este foarte murdar aveti un programe de spalare rapida de doar 15 minute. Ca si timp de uscare ceea ce va poate ajuta sau ceea ce poate conta este posibilitatea de a seta o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm insa asta poate duce si la obtinerea unui zgomot maxim pentru centrifugare de 76dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarea sau spalarea rufelor inseamna si un consum de resurse care pe langa detergent inseamna consumul de apa sau de energie electrica de 0.78 kWh pentru program standard iar asta duce la pozitionarea Whirlpool AWE 66710 in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply