Whirlpool 3LWED4830FW

Dintre toate electrocasnicele un rol foarte important sau poate cel mai important il poate avea masina de spalat rufe pentru ca asigura posibilitatea ca activitatea solicitanta sa nu mai fie facuta manual dar nici nivelul de spalare sa nu mai fie unul mediocru.(oferta de AZI aici)

Whirlpool 3LWED4830FW

Despre Whirlpool 3LWED4830FW

Chiar daca partea de spalare se rezolva cu unul dintre numeroasele modele de masini disponibile trebuie vazuta si partea de uscare iar un model de uscator Whirlpool 3LWED4830FW poate aduce multe plusuri pentru siguranta familiei si pentru calitatea procesului de uscare.

Whirlpool 3LWED4830FW
Uscator de rufe profesional Whirlpool 3LWED4830FW, Ventilare, 6th Sense, 10.5 kg, 14 programe, Alb

Alegerea unui uscator de rufe professional Whirlpool 3LWED4830FW poate fi vazuta ca un plus si pentru acele activitati care produc o cantitate mare de rufe de spalat dar poate si pentru o anumita curatatorie sau spalatorie profesionala.

Despre Whirlpool 3LWED4830FW

Cu siguranta un castig

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Partea de alegere a Whirlpool 3LWED4830FW tine in primul rand de faptul ca poate inlocuii fara probleme orice modalitate traditionala de uscare. Acest lucru este legat si de posibilitatea de a va stii rufele mereu in siguranta si de a nu risca, ca uscarea sa duca la murdarirea lor sau poate patarea lor din motive ce nu tin de voi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Daca punem in cadrul locuintei sau incaperii pentru spalare pe care o aveti o masina de spalat cu o capacitate de incarcare mare un uscator Whirlpool 3LWED4830FW poate fi usor incomod. Acest aspect este dat doar de faptul ca necesita un numit loc sau spatiu pentru instalare si asta prin dimensiunea pe care o are.

Va fi nevoie pentru utilizarea Whirlpool 3LWED4830FW de un spatiu al acarui inaltime trebuie sa fie de minim 112cm pentru ca este cu incarcare verticala, a carui adancime trebuie sa aiba minim 71.7 cm iar pentru latime una de 73.7 cm. Cei care vor trebuii sa si transporte acest uscator vor aloca o atentie sporita si la partea de greutate de 54.5 kg.

Citeste si despre Indesit Innex XWDE 961480X

Reusind sa pozitionam acest uscator professional Whirlpool 3LWED4830FW este timpul sa fie si pus la treaba iar asta prin intermediul unuia dintre cele 14 programe disponibile. Puteti foarte usor sa selectati un program functie de tesaturi dar puteti sa apelati si la un program special insa cantitatea maxima pe care veti putea sa o uscati este de pana la 10.5 kg.

Cu o astfel de capacitate si cu beneficiul major de a va sti rufele in siguranta partea de control sau de panou mecanic nu mai conteaza asa de mult. Cum am tot precizat de o grija speciala acordata rufelor trebuie sa ne legam si de ceea ce inseamna programul anti-bacterian, programul anti-sifonare sau tehnologia cu al 6-lea simt pe care uscatorul o detine. Fiind totusi un uscator cu ventilare poate fi ceva diferit fata de modele cu o uscare prin condensare dar diferite pot fi si caracteristicile precum programarea intarziata, usoara centrifugare a rufelor sau prezenta sigurantei pentru copii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Indiferent de ce familie este vorba sau de ce cauza duce la nevoia spalarii unei cantitati mai generoase de rufe prin utilizarea unui uscator precum acest model veti avea marele plus de a spala si usca astfel incat sa nu fie afectate nici rufele iar igiena sa fie pe primul loc.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply