Star-Light WMS-610A++

Pentru cei care cauta o masina de spalat buna, dar cu un pret modest, nu mai este vreme de pierdut. O alegere populara in acest sens este modelul SLIM Star-Light WMS-610A++, o masina care da dovada de o istetime rentabila. (Doar acum la reducere)

Star-Light WMS-610A++

Despre Star-Light WMS-610A++

Capacitatea acestei masini de spalat rufe este de 6 kg. Nu este o capacitate foarte generoasa, ci mai degraba medie. O putem numi o masina ideala pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru cupluri. Petru familiile mai mari, este nevoie de o capacitate mai generoasa.

Star-Light WMS-610A++
Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, Alb

Numarul de rotatii maxim este de 1000, ceea ce nu o face o masina foarte generoasa din acest punct de vedere. Nu trebuie uitat faptul ca exista masini ce pot ajunge la 1600 de rotatii pe minut. Insa, designul masinii de spalat este slim. Acest lucru inseamna ca ea nu ocupa foarte mult spatiu un locurile in care este asezata. Display-ul masinii este de tipul LED. Culoarea sa este alb imaculat si reprezinta un model simplu. Dimensiunile produsului sunt de 41,6 cm x 59,7 cm x 84,5 cm.

Despre Star-Light WMS-610A++

Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++ – dintre mii de modele, unul care chiar merita

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++ face parte din clasa de eficienta energetica A++. Acest lucru inseamna o importanta economisiri pentru utilizator, deoarece cele situate in aceasta clasa se numara printre cele mai economice. Acelasi lucru il putem spune si despre masina A+, diferenta consta insa in faptul ca cele din gaam A+ sunt cu pana la 30% mai costisitoare decat cele din clasa A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Produsul are in dotare nu mai putin de 15 programe. Iar pentru a intelege mai bine ce face fiecare, o sa le descriem pe rand. Vorbim de programe pentru tesaturi mai delicate, asa cum sunt bluzele, fustele sau rochiile, dar si de programe pentru articole care necesita o spalare intensiva. Vorbim si despre programe rapide, cu rol de improspatare, acestea ocupand doar 15 minute. Exista, desigur, si un program care isi dovedeste utilitatea mai ales iarna si anume cel de lana.

Din categoria programe smart nu lipsesc nici cele economice. Un exemplu in acest sens este Eco 20 care spala bine, dar consuma foarte putina energie. Exista si un program de spalare mixt, dar si unul de clatire. Nu uitam nici de programul pentru jeansi al masinii de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++.

Citeste si despre Miele WTZH730

Consumul mediu anual de apa este 9900 L. Este un consum bun, care se inscrie in tipare. Nivelul de zgomot este ceva mai mare si este de 77 de Db in timpul procesului de centrifugare. Insa, in timpul ciclului de spalare, acesta este de 58 dB.

Masina are timer. Ceea ce reprezinta un mare plus, deoarece utilizatorul va stii imediat cand se va termina programul de spalare. In felul acesta, el nu va lasa ca rufele sa fie spalate excesiv si nici nu va trebuie sa verifice masina pentru a stii exact cand aceasta a terminat sau nu de spalat rufele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este modest. Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++ ofera multe dotari bune, pentru acest pret pe care il consideram modest.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply