Samsung WW80T304MBS/LE

Pentru cei care prefera gama Samsung atunci cand vine vorba de aparate electrocasnice avem o sugestei referitoare la masinile de spalat rufe: Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE(vezi oferta de AZI)

Samsung WW80T304MBS/LE

Despre Samsung WW80T304MBS/LE

Masina de spalat rufe din gama Samsung este de dimensiuni medii, fiind potivita pentru orice locuinta, mai mare sau mai mica. Astfel, aceasta are o adancime de 55 cm, o latime ce masoara 60 cm, iar inaltimea este si ea de 85 cm. Greutatea pe care o cantareste acest exemplar este de 65 Kg. Are un design foarte elegant, culoarea sa fiind inox.

Samsung WW80T304MBS/LE
Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80T304MBS/LE, 8 kg, 1400 RPM, Clasa D, Smart Check, Drum Clean, Motor Digital Inverter, Argintiu

Viteza maxima centrifugare 1400 rpm este potrivita pentru ca rufele dumneavoastra sa fie aproape uscate dupa procesul de centrifugare. Aparatul va emite un nivel de zgomot de 72 Dbla centrifugare, insa la spalare, zgomotul produs va fi este de 54 dB.

Despre Samsung WW80T304MBS/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE – cateav aspecte demne de mentionat

Citeste si despre Bosch WAT24360BY

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Incadrarea in aceasta clasa de eficienta energetica este cea care va oferi rezultate cat se poate de bune din punct de vedere al consumului de curent electric. Astfel, anual, consumul de curent electric va fi de 103 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Este o masina de spalat rufe care consuma 7400 l. Din punct de vedere al procesului de centrifugare este necesar de spus ca se va incadra in clasa de eficienta energetica B. Avand un hublou cu deschidere spre partea stanga va trebui sa va ganditi mai bine atunci cand veti alege locul unde sa il asezati.

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE are o incarcare frontala, ceea ce inseamna ca rufele se vor aseza destul de usor in aparatul electrocasnic pentru a fi spalate. Familia pentru care se potriveste aceasta masina de spalat rufe este compusa din 3 – 4 membrii. In plus, este necesar de spus faptul ca acest exemplar are o capacitate de incarcare de 7 kg, aceasta fiind destul de buna pentru a putea spala destul de multe rufe.

Citeste si despre Hotpoint RZ 1047 W EU

Panoul de comanda pe care aceasta masina de spalat rufe este mecanic, ceea ce reprezinta un plus. Alaturi de toate aceste caracteristici, mai trebuie specificat si faptul ca acesta are si functiile: Spalare cu aburi si Final intarziat. In plus, mai include si functia de siguranta, de blocare a accesului interfetei. Despre tehnologia pe care o prezinta aparatul trebuie spus ca este Eco Bubble, o tehnologie care se dovedeste a fi cat se poate de avantajoasa pentru spalatul rufelor.

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE are programele de spalare: Bumbac, Sintetice, Stoarcere, Clatire + stoarcere, Lana. Pe lnaga asta, include si programele: Drum Clean, 15′ Quick Wash, Hygiene Steam, Eco 40-60, Drain/Spin, programele de spalare fiind in numar de 14. Cat despre durata pe care o are programul rapid trebuie spus ca in 15 min rufele vor fi spalate. Mai detine si dispensere pentru Balsam si Detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Concluzia este aceea ca, daca aveti nevoie e o masina de spalat rufe noua, care sa se potriveasca necesitatilor unei familii formata din 3-4 membrii, aceasta este ceea ce aveti nevoie. Pretul de vanzare este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo