Samsung WW70J5545FW/LE

Trecerea la o gama de electrocasnice moderne poate fi determinata de factori multiplii insa cu siguranta poate insemna si posibilitatea de a va baza pe unele caracteristici mai performante si mai prietenoase cu voi si cu locuinta voastra. Acest aspect poate sa fie legat inclusiv de ceea ce inseamna alegerea unei noi masini de spalat rufe si care poate fi Samsung WW70J5545FW/LE.(oferta de AZI aici)

Samsung WW70J5545FW/LE

Despre Samsung WW70J5545FW/LE

O astfel de masina de spalat rufe poate sa va ofere cu siguranta cateva motive pentru care sa renuntati la modelul cel vechi si care poate va costa destul de mult sa il reparati. Tot ca si posibilitate de alegere a Samsung WW70J5545FW/LE putem avea si comparatie cu alte modele.

Samsung WW70J5545FW/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW70J5545FW/LE, EcoBubble, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Partea de comparatie cuprinde atat ceea ce inseamna caracteristicile moderne cat si ceea ce inseamna partea de pret de achizitie.

Despre Samsung WW70J5545FW/LE

Samsung WW70J5545FW/LE spala in siguranta

Citeste si despre Whirlpool AWZ9CD/PRO

Cum am ramas la pretul de achizitie este posibil ca acesta sa fie considerat putin cam mare de catre unele persoane insa poate fi explicat destul de usor ulterior. Putem sa incepem cu ceea ce inseamna capacitatea de spalare si asta pentru ca Samsung WW70J5545FW/LE ofera posibilitatea de a spala pana la 7 kg de rufe sau tesaturi iar asta ofera si o recomandare de utilizare pentru 3 persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Procesul de spalare poate fi uneori deranjant prin prisma nivelului de zgomot pe care il poate produce masina de spalat insa pentru acest model poate fi vorba despre un nivel maxim pentru spalare de 62dB si de unul maxim pentru centrifugare de pana la 79dB. Partea de zgomot poate fi legata si de ceea ce inseamna alegerea vitezei de centrifugare si poate fi vorba de una maxima de 1400 rpm.

Cu aceasta viteza si cu prezenta unui program de spalare de doar 15 minute cu siguranta puteti sa va bucurati de rufe sau tesaturi spalate si uscate intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim. Pe langa programul de spalare rapida insa Samsung WW70J5545FW/LE mai are si alte programe importante si poate fi vorba despre cel Super Eco sau de programul dedicat lenjeriilor.

Citeste si despre Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Alegerea acestui model de catre o familie cu copii poate fi determinata de doua motive principale iar primul poate fi prezenta unui program de spalare Baby Care. Un al doilea motiv poate fi partea de siguranta in utilizare iar asta pentru ca veti putea apela la functia de blocare a accesului la interfata de control a functionarii.

Pentru gama de functii disponibile vom mai avea si ceea ce inseamna afisarea informatiilor pe display, posibilitatea de a apela la functia de programare intarziata sau poate de a va baza pe tehnologii precum Diamond Drum sau Eco Bubble. Probleme nu veti avea nici din partea de eficienta iar asta pentru ca nivelul de consum este de 7400l mediu anual iar pentru energia electrica veti avea un consum de 153 kWh si o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu va mai trebuie decat sa gasiti pozitionarea acestui model si asta pentru ca este un model cu incarcare frontala dar mai ales pentru ca are o dimensiune de 85 x 60 x 55 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply