Samsung WW70J3283KW/LE

Pentru ca oricine isi foreste sa aiba o masina de spalat rufe cu multe functii bune, gama Samung are de oferit multe modele care sa fie pe placul dumneaovastra, dintre care face parte si Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE.(vezi oferta de AZI)

Samsung WW70J3283KW/LE

Despre Samsung WW70J3283KW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE are un consum anual de energie de 174 kWh. Apa consumata anual de catre acest aparat are o cantitate de 7400 l. Un avantaj cu care bine acest exemplar este oferit de catre clasa de eficienta energetica de tip A+++, acest lucru insemnand ca rezultatele vor fi cat se poate de bune din punct de vedere al consumului la facturi. La centrifugare, aparatul dispune de clasa de eficienta B.

Samsung WW70J3283KW/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Necesar de precizat este adâncimea de 55 cm, precum si inaltimea de 85 cm. Latimea sa masoara 60 cm. Spre deosebire de alte modele, acesta are o greutate de 59 kg, ceea ce inseamna ca nu este un model foarte greu. Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE are o incarcare frontala. De asemenea, capacitatea de 7 kg o face potrivita pentru o familie compusa din 3 membrii.

Despre Samsung WW70J3283KW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE – informatii prezentate despre caracteristicile sale

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

In plus, despre viteza maxima la centrifugare a acestui model din gama Samsung este de 1200 rpm. Mai mult, un alt detaliu important este referitor la zgomotul produs in timpul centrifugarii este de 77 dB. Procesul de spalare va emite un zgomot de 59 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Panoul digital si partea exterioara alba fac din acesta un produs potrivit pentru o locuinta moderna. De asemenea, hubloul se va deschide spre partea din stanga. Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE are si functia de programare intarziata, precum si un selector la centrifugare. Nu ii lipseste nici siguranta, aceasta presupunand blocarea accesului interfetei.

Despre tehnologiile exemplarului trebuie spus ca sunt cea tip Diamond Drum, 6th Sense, SoftMove. Reprezentativ pentru acest model sunt programele: lana, bumbac, sintetice, sport. Acestea sunt in numar de 9. Pentru cei care au o viata activa pot sa opteze pentru programul rapid, acesta fiind important pentru ca rufele sa poata fi spalate mai repede, a carui durata este de 15 min.

Citeste si despre Whirlpool FWSG71283WEU

Despre Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE mai trebuie precizat ca are un tambur creat special astfel incat sa aiba grija de rufele dumneavoastra in timpul spalarii acestora. Acesta are un design usor ondulat.

O functie importanta detinuta de acest model este cea referitoare la finalul intarziat. Acesta va permite sa va setati atunci cand doriti ora de incheiere. Astfel, daca aveti anumite trebuie importante de facut, acesta poate sa se plieze foarte bine. Mai mult decat atat, mai trebuie spus ca setarea poate fi ajustata, astfel incat rufele sa nu stea prea mult in interiorul masinii de spalat sa capete miros.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW/LE va poate fi de un real folos daca o alegeti drepta dispozitiv pentru spalarea rufelor dumneavoastra de acasa. Acesta poate sa va multumeasca astfel incat rufele dumneavoastra sa fie mereu curatate. Pretul pe care il are acest model nu este unul crescut, asta daca luam in considerare caracteristicile aparatului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply