Samsung WW60J3283LW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masinile de spalat rufe marca Samsung sunt mereu in topul preferintelor celor care cauta un astfel de produs. Iar acest lucru se cunoaste si in vanzarile modelului Samsung WW60J3283LW, un produs care reuseste sa intampine multe nevoi ale utilizatorilor sai. (vezi reducerile de AZI)

Samsung WW60J3283LW

Despre Samsung WW60J3283LW

Dinmensiunile acestei masini de spalat rufe de la Samsung nu sunt mari, ci sunt potrivite pentru un model standard, cu incarcatura standard, frontala. Aceasta masina este ideala pentru 1-2 membrii, fiind un model slim. Iar pentru a intelege ce inseamna slim mai exact, va spunem ca acestea sunt de 55 x 60 x 80 de cm.

Samsung WW60J3283LW
Samsung WW60J3283LW

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Nivelul de zgomot variaza in cazul acestui produs intre 61 si 76 db, ceea ce situeaza produsul in gama celor destul de zgomotoase, dar in acelasi timp eficiente. Asa nu este vorba de un zgomot fara rost.

Despre Samsung WW60J3283LW

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW – prezentarea dotarilor

Citeste si despre Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Daca ar fi sa trecem in revista atributele bune ale masinii de spalat Samsung WW60J3283LW, ar trebui sa incepem cu tamburul. Astfel, acesta este numit Tambur Dimond si are un design bine gandit, incluzand margini finisate in forma de diamant. Rolul sau este de a fi bland cu hainele, astfel incat ele sa nu se deterioreze prin rupere sau scamosare. Tamburul include mici orificii care se ocupa cu evacuarea apei din interior, pentru a proteja tesaturile. Totodata, hainele nu se prind intre ele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat are si un program de spalare rapid care duce la importante economisiri de timp, atunci cand si volumul de rufe este mic. Astfel, persoanele singure, care nu au foarte multe haine de spalat se ocupa de acest lucru fara niciun fel de problema.

Ba mai mult, hainele putin murdare nu aglomereaza baia si confera utilizatorului suficient timp pentru a se bucura de alte activitati importante precum odihna sau urmarirea programelor favorite. In niciun caz spalatul nu trebuie o activitate anevoioasa.

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Samsung WW60J3283LW este un model de masina inteligent care detine un control bun atunci cand apar fluctuatii de tensiune. Astfel, acest lucru ajuta ca ea sa nu se deterioareze dispozitivul, mai ales ca in ultima vreme aceasta sunt tot mai des intalnite. Astfel, masina va porni singura dupa o pana de curent, reusind sa duca la bun sfarsit orice ciclu de spalare.

Eficienta energetica a acestei masini de spalat este de tipul A++. Acest lucru duce la un consum mic de energie electrica anual. Mai precis, este vorba de 173 kwh. Ca sa va faceti o idee mai clara, consumul necesar unui program standard este de 0,83 Wh. Iar consumul mediu de apa anual este de 7300 L, ceea ce nu este foate mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul care a fost ales pentru masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW este unul mic. De regula, utilizatorii au de scos mai multi bani din buzunar pentru ca brandul este unul de renume, recunoscut pentru calitate si pentru atributele bune pe care le detine. Pe cand, aceasta masina de spalat este una cu capacitati bune, recomandata pentru persoanele care locuiesc singure, dar si pentru familiile cu pana la patru membrii. Aceasta masina de spalat are o capacitate potrivita de 6 kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply