Samsung WD90N74oNOA/LE

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N74oNOA/LE este visul oricarui utilizator. Ea are un design elegant si placut, dimensiuni optime si… un uscator care reduce considerabil timpul de asteptare pentru ca hainele sa poata fi purtate din nou. Fara sarme intinse prin casa, fara deranj, fara timpi de asteptare. (vezi oferta de AZI)

Samsung WD90N74oNOA/LE

Despre Samsung WD90N74oNOA/LE

Dincolo de asta, ea ofera libertate utilizatorilor sai. Este geneul de masina de spalat care permite adaugarea de articole, chiar si dupa ce a inceput deja ciclul de spalare. De asemenea, ea vine cu o aplicatie ce poate fi instalata pe telefoanele utilizatorilor, astfel incat procesul de spalre sa poata fi planificat de la distanta. Masina retine comenzile preferate ale utilizatorilor si nu cere acestora sa le introduca de fiecare data.

Samsung WD90N74oNOA/LE
Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N740NOA/LE, 9 Kg spalare, 5 Kg uscare, 1400 rpm, QuickDrive, Eco Bubble, AddWash, Clasa A, Alb

Numarul de rotatii al acestui dispozitiv este de 1400. Acest lucru il face deosebit de eficient atat la spalare, cat si la uscare.

Despre Samsung WD90N74oNOA/LE

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N74oNOA/LE – o alegere care exceleaza la toate capitolele

Citeste si despre Candy GVS H10A2TCE

In primul rand, aceasta se remarca prin faptul ca vine cu o capacitate foarte generoasa. In medie, masinile de spalat rufe dispun de 6-7 kg, pe cand acest model vine cu o cuva generoasa in care incap 9 kg de rufe. Insa, avand in vedere faptul ca este vorba de o masina cu uscator, trebuie remarcat faptul ca atunci cand vine vorba de uscarea rufelor, ea poate accepta doar 5 kg. Insa, chiar si asa este suficient. Inchipuiti-va ce inseamna sa va bucurati de rochia preferata aproape instat. Cu aceasta masina de spalat se poate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de capacitatile generoase, in cazul modelului de masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N74oNOA/LE trebuie sa vorbim si despre alte functii inovatoare. Dintre acestea, se remarca deosebita proprietate a produsului de a spala rufele in jumate din timpul destinat pentru spalarea lor in mod normal.

Acest lucru este valabil in cazul articolelor din bumbac, de exemplu. Ganditi-va ca programele pentru bumbac dureaza foarte mult. De regula, intre 2 si 3 ore. Insa, in cazul acestui produs nu aveti de ce sa va facetio griji. Masina de spalat stie foarte bine ca aveti si alte lucruri mai importante de facut. Si nu doar c ainjumatateste timpul, dar are grija si de tesaturi. Programul pentru bumbac nu deterioreaza in niciun fel articolele, chiar daca rolul sau este acela de a le curata corespunzator.

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

QuickDrive este un alt atribut pus in functiune de catre cei care aleg acest produs. El reduce timpul de spalare cu pana la 50% si determina economii de energie electrica (pana la 20%). Insa, QuickDrive este recomandat in cazul articolelor putin murdare, care necesita o improspatare si nu o spalare serioasa.

In rest, cand vine vorba de programele obisnuite ale produsului, nu putem spune ca acestea sunt economica. Masina face parte din clasa A, deoarece are si uscatorul ce solicita o cantitate mai mare de energie electrica. Functia EcoBubble este una patentata de producatorul de renume Samsung. Ea inseamna optimizarea consumului de detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat este putin mai mare, deoarece este vorba de un produs care vine echipat si cu uscator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply