Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE

Rufe murdare sunt in orice locuinta dar sunt multe diferente cand vine vorba despre spalarea acestora si veti putea sa va ajutati de un model de masina de spalat care sa faca fata oricaror posibile provocari insa Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE poate fi un astfel de model.(vezi reducerile de AZI)

Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE

Despre Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE

Pentru multi pare ca acest model sa fie unul clasic de masina de spalat insa cu siguranta o privire mai atenta va poate arata de ce Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE reprezinta o varianta optima pentru foarte multe locuinte si familii.

Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE
Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE,1400 RPM, 8 kg, Inverter, Clasa A+++, Alb

Fie ca va fi vorba despre alegerea acestui model in detrimentul altora sau despre alegerea sa ca nou ajutor veti putea avea fara nici un fel de efort rufe curate si igienizate pentru toata familia.

Despre Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE

Un ajutor Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE cat 10

Citeste si despre Arctic APL81222XLAB

Nu cred ca mai are rost sa vorbim despre ceea ce inseamna rolul pe care o astfel de masina de spalat il poate avea intrucat sunt multiple beneficiile sale. Puteti insa ca prin intermediul Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE sa spalati fara probleme, oricand este nevoie si chiar sa adaugati rufe la spalat dupa ce programul a fost pornit pentru ca este un model cu o tehnologie AddWash.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cu siguranta multe persoane si-au dat seama dupa pornirea masinii de spalat ca trebuie sa mai puna ceva in interior insa cu acest model acest lucru este posibil prin intermediul unei usi in cadrul hubloului. Fie ca mai trebuie sa adaugati sau ati pus toate rufele in interior veti avea ceea ce inseamna capacitatea de incarcare de 8kg ceea ce poate recomanda acest model pentru 4 persoane.

Pentru a spala o astfel de cantitate trebuie sa aveti in vedere si partea de gabarit intrucat acesta poate fi putin mai mare decat al altor modele. Veti avea pentru Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE o inaltime de 85 cm, o latime de 60 cm iar pentru adancime 55 cm insa asta fara a tine cont si de spatiul necesar deschiderii spre stanga a hubloului.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Fiind rufe diferite o masina de spalat moderna trebuie sa fie fiabila pentru fiecare model si veti avea pe langa programele clasice si unele programe moderne. Acestea pot fi considerate fara probleme cel Baby Care, cel Super Eco Wash sau poate programul E Cotton. Pentru partea de uscare a rufelor insa veti avea viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Se poate continua partea moderna a acestui model si asta prin partea de functii pe care le detine si mai exact prin faptul ca veti avea programarea intarziata, incalzitorul de tip ceramic, cea EcoBubble dar si cea de curatare a tamburului. In privinta sigurantei si asta mai ales daca aveti copii prin preajma veti putea sa va bazati pe functia de blocare a accesului la interfata de control.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai avem sa vedem eficienta din punct de vedere al consumului de resurse si veti avea pentru consumul de apa mediu anual un nivel de 8100l iar pentru consumul de energie electrica veti avea un nivel de 116 kWh ceea ce determina pozitionarea Samsung Eco Bubble WW80K5410UW/LE in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply