Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Spalarea hainelor la mana nu este altceva decat o amintire neplacuta si o activitate cat se poate de extenuanta. Si pana la urma, care este scopul de a face asta cand exista masini de spalat eficiente, rapide si inteligente? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in ultima vreme, utilizatorii au pus tot mai mult accent pe economisire. Astfel, au rezultat produse inteligente precum Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE, un produs care pe baza tehnologiei ce include bule a reusit sa indeparteze chiar si petele vechi, ineficiente. (vezi disponibilitatea)

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE este un produs modern care recomanda utilizatorului sa-si instaleze pe dispozitivul mobil aplicatia din dotare. Aceasta poate fi usor gasita si are rolul de oferi informatii eficiente cu privire la fiecare program in parte. Este practic un manual de instructiuni simplificat, ce poate fi accesat oricand direct de pe mobil. Totul se afla la un touch distanta.

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW90M644OPX/LE, Tehnologie Quick Drive, AddWash, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Smart Control, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Inox

Ba mai mult, fiind vorba de o aplicatie smart, aceasta permite o planificare a orelor de finalizare a ciclului de spalare. Acest lucru confera utilizatorului un control deplin, intuitiv si rapid.

Despre Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE – eleganta si isteata

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Daca sunteti genul de utilizator care se confrunta lunar cu facturi enorme la energia electrica, probabil stit ca responsabile de acest lucru sunt si masinile de spalat. Tocmai de aceea, pentru a putea pune bani deoparte si pentru a va putea bucura de facturi mai mici, va recomandam masina Samsung care nu este doar eleganta si cocheta, ci si eficienta din punct de vedere al consumului. Ea face parte din clasa A+++, recunoscuta drept cea mai economica de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O alta dovada de istetime a produsului este ecranul sau LCD. Acesta arata bine, dar este si informativ. Practic, el reprezinta modul simplu si rapid de a comunica in orice moment cu utilizatorul. Masina transmite mesaje cu privire la programul pentru care s-a optat, durata sa, timpul ramas, numarul de rotatii etc.

Samsung stie ca utilizatorul nu are absolut deloc timp de pierdut. Tocmai de aceea, ea cauta sa reduca timpul considerabil. Astfel, cei care sunt parinti au mai mult timp de petrecut cu cei mici, fara a fi mereu prinsi cu treburile casnice si cu grijile zilnice.

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Masina de spalat nu il lasa pe utilizator sa omita articole. Practic, acesta se bucura de libertatea de a putea adauga oricand doreste haine, fara niciun fel de probleme. Pur si simplu, el deschide cuva masinii si adauga produse.

Samsung vine cu o serie de programe eficiente, intre care trebuie sa amintim cateva ce ne-au surprins placut. Printre acestea se numara cel intensiv care pe baza tehnologiei numite Eco Bubble Ad Wash duce la eliminarea petelor adanci, care au patruns demult in tesatura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei masini de spalat este destul de mare. Dar avand in vedere ca absolut toate dotarile sale sunt speciale, este de inteles. Vorbim pana la urma de masina de culoare neagra, care poate fi direct controlata de pe o aplicatie instalata pe telefonul mobil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply