Samsung DV90M6200CW

Alegerea uscatorului de rufe devine una usoara atunci cand urmati recomandarea din gama Samsung. Aceasta este uscator de rufe Samsung DV90M6200CW.(Doar acum la reducere)

Samsung DV90M6200CW

Despre Samsung DV90M6200CW – Review

Acest uscator de rufe are o cuva realizata dintr-u material destul de bun, acesta fiind inoxul. Culoarea sa este albul, aceasta fiind o culoare destul de buna pentru un aparat electrocasnic si nu trebuie sa va faceti griji ca acesta nu se usuca usor intrucat veti avea la dispozitie multe tipuri de detergenti care sunt de mare ajutor in vederea curatarii acestuia. Referitor la adancimea pe care o are modelul trebuie specificat faptul ca este de 65 cm.

Samsung DV90M6200CW
Uscator de rufe Samsung DV90M6200CW , 9kg, Pompa de caldura, Smart Control , Clasa A+++, Alb

Avand o latime de 60 cm, acesta se poate aseza destul de usor in diverse locuri. In plus, mai trebuie mentionat si faptul ca acest model se remarca printr-o inaltime de 85 cm. Mai trebuie mentionat si faptul ca are o greutate a carei valoare este de 49.5 Kg. Acest exemplar din gama Samsung vine cu un hublou a carui deschidere se realizeaza spre partea dreapta.

Despre Samsung DV90M6200CW

Uscator de rufe Samsung DV90M6200CW – trasaturi tehnice importante

Citeste si despre Heinner HWM-5080VA++

Despre acest uscator de rufe trebuie spus ca este un model cu pompa de caldura, iar incastrarea sa este de tip standard. De asemenea, despre incarcarea sa trebuie spus ca este de tip frontal, fiind destul de facila.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscator de rufe Samsung DV90M6200CW are un panou de comanda de tip digital. De asemenea, programele pe care le include aparatul sunt în numar de 16, acestea fiind destul de multe. De asemenea, trebuie spus ca include 3 trepte de uscare pe care le puteti folosi pentru a seta treapta potrivita tipului de material pe care il veti usca.

Uscator de rufe Samsung DV90M6200CW are o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind de tip A++. Astfel, consumul de curent electric va fi unul redus ceea ce inseamna ca nu va veti face griji din punct de vedere al consumului de curent electric, acesta fiind unul cat se poate de redus. Despre eficienta energetica la uscare a acestuia trebuie spus ca este de tip B.

Citeste si despre Samsung WD80J6A10AW/LE

Uscator de rufe Samsung DV90M6200CW are o alimentare de tip electric. Capacitatea sa de incarcare este una destul de mare, ceea ce face din aces model unul destul de incapator. Astfel, acesta include o capacitate de 9 kg. Cat despre nivelul de zgomot pe care il are acesta, trebuie spus ca este de 65 db. Acest model dispune de numeroase functii bune pentru functionarea sa cat mai eficienta, acestea fiind: Indicator mesaj eroare, Child Lock, Indicator progres, Lumina in interiorul tamburului, Smart Check, Mod uscator, Final intarziat, Tambur Diamond, Mixed Load Bell, Indicator container de apa plin, Prevenire sifonare.

Referitor la programele de uscare pe care le include acest model trebuie spus ca sunt unele destul de multe: Rufe delicate, Sintetic, Uscare rapida, Cool Air, Warm air, Time Dry, Prosoape, Cool air, Iron Dry, Uscare rapida 35’. Acestui exemplar ii revin si cateva tehnologii demne de luat in considerare: Smart Check, Diamond Drum, OptimalDry System.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, modelul de ucator de rufe Samsung DV90M6200CW este un ajutor de nadejde oricand aveti nevoie de rufe curate si uscate. Pretul sau este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply