Miele WSF 363 WCS

Iti doresti de mult timp sa iti schimbi masina de spalat rufe, insa, nu ai gasit modelul care sa ti se potriveasca. Acum avem pentru tine o propunere care nu are cum sa te cucereasca. Este vorba despre Masina de spalat rufe Miele WSF 363 WCS, un model care nu te va dezamagi.(cea mai buna oferta AICI)

Miele WSF 363 WCS

Despre Miele WSF 363 WCS

Concentreaza-te pe lucrurile care iti plac cu adevarat si lasa rufele in seama masinii de spalat care va spala rufele fara probleme. Cu functiile si programele pe care le are, acestea vor fi spalate cat ai clipi. 

Miele WSF 363 WCS
Masina de spalat rufe Miele WSF 363 WCS, 8 kg, 1600 rpm, Clasa A, WiFI, QuickPowerWash, CapDosing, Precalcare, AddLoad, Alb

Adancimea pe care o masoara acesta aparat este de 63.3 cm, iar latimea sa este una potrivita fiind de 59.6 cm. Mai mult modelul are si o inaltime de 85 cm, iar ca greutate, acesta cantareste 85 Kg. Nu trebuie uitat de spus nici faptul ca acest dispozitiv are un cablu cu o lungime de 2 m. Precum majoritatea modelelor, si acesta este de culoare alba.

Despre Miele WSF 363 WCS

Masina de spalat rufe Miele WSF 363 WCS – despre detaliile tehnice

Citeste si despre Samsung WW60J3083LW/LE

In primul rand, acest model de Masina de spalat rufe Miele WSF 363 WCS este un exemplar care are o clasa de eficienta energetica moderna la baza, aceasta fiind clasa A+++. Aceasta clasa este una dintre cele mai performante si care ofera rezultate bune in ceea ce priveste consumul de curent electric. Eficienta energetica la centrifugare pe care o prezinta acest model este reprezentata de clasa B.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Miele WSF 363 WCS dispune de o incarcare de tip frontal, ceea ce face ca aceasta sa fie usor de folosit. Cat despre capacitatea de incarcare a sa trebuie spus ca este una destul de mare, aceasta fiind de 8 kg.

Privitor la viteza maxima pe care o are modelul la centrifugare trebuie spus ca este de 1400 rpm. De asemenea, acesta aparat va emite un nivel de zgomot de 74 dB, astfel ca aceasta va trebui mutata intr-un loc in care nu petreceti prea mult timp pentru a nu deranja. Modelul din gama Miele mai are si un nivel de zgomot la spalare care este de 50 dB. Si asta nu e tot. Tot din dotarea sa mai face parte si panoul de tip digital pe care il are.

Citeste si despre Bosch WAB24262BY

Privitor la functiile pe care le are in dotare trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind Controlul spumei, Water Control System, Afisaj. Tot functii ale sale sunt si Intrerupere clatire, Functie fara centrifugare, Indicator numaratoare inversa timp.

In plus, acest model detine si un timer a carui durata este de 24 h. Despre functiile de siguranta cu care este echipat trebuie spus ca sunt cea de blocare a accesului la interfata, o functie utila mai ales daca aveti copii. In acest fel, cei mici nu vor suferi accidente si veti sta linistiti.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Miele WSF 363 WCS isi merita banii, fiind o investitie care merita. De asemenea, aceasta are si un pret destul de bun. Asa ca, este timpul pentru cumparaturi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo