LG RC80U2AV3W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Pentru persoanele care s-au decis sa cumpere un uscator de rufe pentru a avea mereu rufele gata, avem o veste buna. Acum, modelele sunt unele cat mai performante, cu tehnologii moderne, care sa va ajute pe dumneavoastra oricand aveti nevoie. Iar un astfel de model este chiar uscator de rufe LG RC80U2AV3W. (Doar acum la reducere)

LG RC80U2AV3W

Despre LG RC80U2AV3W

Acest exemplar este de culoare alba. Referior la adancimea pe care o prezinta acest exemplar trebuie spus ca masoara 69 cm. Referitor la inaltimea acestui aparat electrocasnic trebuie spus ca masoara 85 cm. Nu trebuie uitat nici de greutatea pe care o cantareste acesta, care este de 56 kg. Hubloul pe care il detine acest model se deschide spre partea dreapta, dar si spre partea stanga.

LG RC80U2AV3W
LG RC80U2AV3W

Uscator de rufe LG RC80U2AV3W, Pompa de caldura, 8 kg, Eco Hybrid, Dual Inverter, Clasa A+++, Alb

Uscatorul cu pompa de caldura din gama LG are o incastrare de tip standard. De asemenea, important de spus depre acesta este faptul ca are si o incarcare frontala, aceasta fiind destul de buna intrucat se va utiliza destul de usor.

Despre LG RC80U2AV3W

Uscator de rufe LG RC80U2AV3W – exact ceea cea ai nevoie pentru a te bucura de rufe uscate

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Uscator de rufe LG RC80U2AV3W include un panou de comanda de tip digital, acesta fiind unul destul de buna intrucat se va utiliza mai usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Uscator de rufe LG RC80U2AV3W include si clasa de eficienta energetica A+++, aceasta fiind cea care va reduce destul de mult consumul de curent electric, astfel incat sa nu mai dati multi bani pe facturile care vor veni. Eficienta enerfetica la uscare pe care o are acesta este de tipul clasei A.

Un detaliu important de care trebuie tinut cont cand vine vorba de achzitia acestuia se refera la capacitatea de incarcare. Astfel, trebuie spus ca are o capacitate de incarcare destul de buna, acest model fiind potrivit pentru familie. Mai exact, este vorba despre un model cu o capacitate de incarcare de 8 kg. Despre nivelul de zgomot pe care il produce acest model trebuie spus ca este de 62 Db. O functie importanta pe care o are acest model este senzorul de umiditate.

Citeste si despre Bosch WTW87463BY

Necesita importanta si functiile pe care le are acest model de uscator de rufe ce face parte din gama LG. Mai exact, este vorba despre cateva functii care sunt unele destul de bune, precum: blocare acces copii, Senzor de apa, Prelungire program, Favorite, Anti-sifonare, Iluminare cuva, Pornire la distanta, Senzor filtru.

Referitor la programele de uscare pe care le are acest exemplar trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind: Bumbac, Mix, Spalare usoara, Plapumi, Prosoape, Antialergic, Rapid 30 Echipament sportiv, Lana, Delicate. Uscator de rufe LG RC80U2AV3W include tehnologii destul de bune pentru functionarea sa, acestea fiind: Eco hibrid – Energie, Eco hibrid – Timp, Smart Diagnosis, Dual Inverter, Wi-Fi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu alte cuvinte, acest uscator de rufe este o dovada a faptului ca tehnologia a avansat destul de mult, iar acest lucru se vede si in aparatele electrocasnice. Asadar, acesta reprezinta un avantaj intrucat sunt usor de utilizat si sunt eficiente. Pretul acestui model de ucator de rufe LG RC80U2AV3W este usor crescut, insa, merita toti banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply