LG FH4G1JCS2

Masina de spalat rufe este importanta pentru locuinta dumneavoastra, mai ales pentru familiile care sunt formate din mai multi membrii. Astfel, un model cuy multe programe, precum si cu tehnologie moderna este Masina de spalat rufe LG FH4G1JCS2.(vezi oferta de AZI)

LG FH4G1JCS2

Despre LG FH4G1JCS2

In ceea ce priveste hubloul de care dispune aceasta masina de spalat rufe trebuie spus ca are un diametru de 53.5 cm. Adancimea pe care o are acest model este de 64 cm. In ceea ce priveste latimea produsului specificam faptul ca este de 60 cm. In ceea ce priveste inaltimea pe care o are acest model trebuie spus ca este de 85 cm. Cat despre hubloul pe care il detine aparatul trebuie spus ca se deschide spre partea stanga. Culoarea acestuia este albul, potrivit cu locul unde va fi asezat, respectiv baia.

LG FH4G1JCS2
Masina de spalat rufe LG FH4G1JCS2, TwinWash, Direct Drive, Turbowash, Truesteam, 10 kg, clasa A+++, 1400 RPM, 60 cm, Alb

Masina de spalat rufe LG FH4G1JCS2 este un model potrivit pentru o familie care este formata din 5, 6, dar si 7 membrii. Este important de spus faptul ca acesta are o capacitate de incarcare destul de mare, aceasta fiind de 10 kg.

Despre LG FH4G1JCS2

Masina de spalat rufe LG FH4G1JCS2 � despre detaliile referitoare acestui

Citeste si despre Indesit IWC91082ECO(EU)

Masina de spalat rufe LG FH4G1JCS2 are un consum anual de energie de 143 kWh. Despre consumul anual de apa pe care il are acesta trebuie spus ca este de 10000 l. Clasa energetica A+++ este cea care va conferi un consum redus, astfel ca veti da mai putini bani pe facturile la curentul electric. Eficienta energetica centrifugare apartine clasei A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Viteza maxima centrifugare a aparatului este de 14000 rpm. Despre nivelul de zgomot la centrifugare pe care il produce acesta trebuie spus ca este de 73 dB. Despre cel emis in momentrul spalarii trebuie spus ca are o valoare de 55 Db. Functia aparatului TrueStream este necesara pentru ca rufele, chiar si cele cu un grad de murdarie intr-un mod cat mai eficien.

Panoul de unde se efectueaza comenzile este de tip touchscreen, acesta fiind usor de utilizat, doar printr-o usoara atingere. Functiile de siguranta ale acestuia sunt: Blocare acces interfata, Semnalizare eroare, precum si functia de Autodiagnosticare. Despre tehnologiile pe care le include acesta trebuie specificat faptul ca sunt mai multe, acestea fiind: Direct Drive, 6 Motion, TrueSteam.

Citeste si despre Beko WRE6632ZWBW

Programele la spalare ale aparatului sunt pentru: Lana, Bumbac, Spalare delicata, Antialergic, Reimprospatare, Imbracaminte outdoor, Amestecate, Bumbac +, Clatire + Centrifugare, Curatare cuva, Anti pete, Rapid 14, Turbo 59′, Spalare usoara. Numarul acestora este de 14. Referitor la programul rapid pe care il detine modelul trebuie spus ca este are o durata de 14 min. Dispenserele pentru Balsam, Detergent si Detergent lichid sunt necesare. In ceea ce priveste treptele de temperatura ale produsului trebuie spus ca sunt in numar de 6.

Datorita tehnologiei SmartThinQ� spalatul rufelor se poate monitoriza de oriunde. Invert Direct Drive sunt motoarele care confera performanta de spalare. Aceasta tehnologie de tip Inverter Direct Drive este cea care foloseste putine piese mobile, astfel incat aparatul sa emita putin zgomot in momentul spalarii rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe LG FH4G1JCS2 este o recomandare care isi merita toti banii. Pretul sau este unul convenabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply