LG F4DV710H1

LG F4DV710H1 nu este doar o masina de spalat rufe, este o tehnologie de ultima generatie a celor de la LG. Intr-o unitate compacta, au reusit sa concentreze atat sistemul de spalare cat si uscatorul de rufe, tocmai pentru a economisi spatiu si a petrece mai mult timp cu familia ta.(vezi oferta de AZI)

LG F4DV710H1

Despre LG F4DV710H1

Cu un design elegant in nuante de alb si negru, o unitate compacta ce masoara in adancime 56 cm, latime 60 cm si inaltime 85 cm, LG F4DV710H1 reuseste sa duca tehnologia la extreme. Capacitatea de incarcare este de 10,5 kg la spalare si 7 kg la uscare, ceea ce o incadreaza in topul aparatelor electrocasnice de acest tip.

LG F4DV710H1
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV710H1, Spalare 10.5 kg, Uscare 7 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor AI Direct Drive, Turbowash, Steam+, WiFi, Alb

Panoul decomanda prevazut cu ecran led si control electronic, afiseaza fiecare pas pe care il face programul de spalare, datorita tehnologiei de ultima generatie, astfel ca poti vedea in timp real grija pe care o poarta rufelor tale. Butonul de selectare programe indica nici mai mult nici mai putin decat 14 programe de spalare care pot fi setate printr-o simpla atingere datorita tehnologiei Touch.

Despre LG F4DV710H1

LG F4DV710H1 – ingrijirea inteligenta a rufelor tale

Citeste si despre Candy GVS H10A2TCE

Tehnologia ThinQ transforma acest model intr-un aparat electrocasnic SMART. Prin functia Smart Diagnosis, utilizand NFC si WIFI de pe smartphone-ul tau poti identifica orice problema minora a masinii de spalat, iar de la distanta poti controla anumite functii si programe pe care le poti descarca cu ajutorul aplicatiei dedicate modelului LG F4DV710H1

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Despre LG F4DV710H1 se poate spune ca foloseste inteligenta artificiala. Datorita tehnologiei AI DD a celor de la LG, parametrii nu se modifica automat doar dupa cantitatea de rufe ci si dupa multi alti factori precum: tipul tesaturii, nivelul de murdarie si tipul programului selectat.

Prin tehnologia Steam de tratament cu abur, functia Allergy Care are grija sa elimine alergenii in proportie de 99,9% si sa pastreze rufele delicate si moi prin functia Softener, mai ales cand vine vorba de copilul tau sau de pielea sensibila.

Citeste si despre Heinner HWDM-8614B

In plus fata de majoritatea modelelor, LG F4DV710H1 vine cu tehnologia Turbo Wash 2.0 care dispune de functia Jet Spray, ceea ce face ca timpul de spalare sa fie unul foarte scurt, economisind in acelasi timp energie si apa datorita sistemului automat de reglare a resurselor. Datorita functiei 6 Motion Direct Drive, tamburul poate realiza diferite miscari sau combinatii de miscari, in functie de programul selectat, contribuind semnificativ la performantele de spalare, rezultatele fiind perfecte dupa fiecare spalare.

Motorul AI Direct Drive se comporta delicat cu hainele tale chiar si la cele 1400 rotatii/minut si aproape ca nici nu o vei auzi deoarece nivelul de zgomot la spalare este de 53 db la spalare iar la centrifugare de 71 db. Uscarea rufelor se face prin condensarea surplusului de apa, care se strange intr-un vas ce necesita golire dupa fiecare utilizare a uscatorului. In cazul acestui model, uscatorul are pregatite 8 programe de uscare, pentru diferite tesaturi, temperaturi sau economisire a energiei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Eficienta de functionare la o masina de spalat este o caracteristica extrem de importanta. Modelul LG F4DV710H1, face parte din clasa energetica A cu un consum redus de resurse, consumul de apa anual pe modul spalare fiind de 14000 L/an cu consum mediu de 70 L/ciclu. Un indiciu important care te va uimi la acest model este consumul de aproape 0.5 W in modul stand-by.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo