Indesit IWE 61051 C ECO EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.06.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

De cand au aparut pe piata, masinile de spalat rufe s-au dovedit un mare avantaj pentru utilizatori. Acestia s-au bucurat nespus, deoarece au putut renunta la un proces foarte greoi si deranjant si anume: spalarea manuala a hainelor. Iar un produs inovator precum masina de spalat rufe Indesit IWE 61051 C ECO EU, reprezinta un real avantaj. Din arsenalul sau fac parte dotari smart precum programe pentru toate tipurile de tesaturi, un motor bun, cu garantie si rezistenta si functii inovatoare. Dar haideti sa cunoastem mai bine produsul. (ACUM la reducere)

Indesit IWE 61051 C ECO EU

Despre Indesit IWE 61051 C ECO EU

Masina de spalat rufe Indesit IWE 61051 C ECO EU inseamna o capacitate maxima de 6 kg si un numar de 1000 de rotatii pe minut. Acestea nu sunt multe, dar sunt suficiente pentru ceea ce are nevoie utilizatorul obisnuit in materie de stoarcere. In ceea ce priveste numarul de kilograme, am putea spune ca masina este buna pentru cuplouri. Incarcatura sa nu este deosebit de generoasa.

Indesit IWE 61051 C ECO EU
Indesit IWE 61051 C ECO EU

Masina de spalat rufe Indesit IWE 61051 C ECO EU, 6 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Cu toate astea, masinile de spalat au evolutat destul de mult in ultima vreme. Initial, ele puneau la dispozitia utilizatorilor doar 4 -5 kg.

Despre Indesit IWE 61051 C ECO EU

Masina de spalat rufe Indesit IWE 61051 C ECO EU – genul de masina care impresioneaza prin dotari

Citeste si despre Beko WRE6512BWW

Nu prin aspect, ci prin dotari. Aa reuseste sa impresioneze aceasta deosebita masina de spalat rufe. Dincolo de asta, nu ne putem plange nici de aspect. Ea arata bine, dar este un model clasic, care nu iese cu nimic in evidenta. Culoarea sa este alb.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Clasa de eficienta energetica a produsului este A+. Acest lucru inseamna un model de masina nu foarte economic, dar nici foarte risipitor in materie de resurse referitoare la energie. Desigur, trebuie remarcat faptul ca exista masini mult mai economice care fac parte din clasa A++ sau A+++.

Acestea din urma sunt printre cele mai economice de pe piata, in timp ce modelul prezentat am putea spune ca este putin in urma cand vine vorba de aceste dotari.

Citeste si despre Hotpoint RPD 1165 DX EU

Functia EcoTime, este preferata utilizatorilor grabiti, care nu au mult timp de pierdut. Aceasta ajuta la obtinerea unor haine curate si improspatate, cu ajotorul unei masinii de spalat cu adevarat impunatoare. Totodata, prin activarea acesteia, se poate obtine o economisire mai mare, decat in timpul folosirii unui program obisnuit.

In ceea ce priveste programele de spalare ale masinii, vorbim de cateva mai speciale si anume: programmul sport, ideal pentru articolele foarte murdare, patate de noroi sau iarba. Delay Timer este un atribut al masinii cunoscut drept temporizator. Acesta permite o intarziere a ciclului de spalare, conform necesitatilor utilizatorilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Consumul anual de energie este de 196 kwH, in timp ce consumul mediu de apa, tot anual, este de 8391 L. Nivelul de zgomot al masinii este de 74 db, in timpul centrifugarii si 60 db in timpul programului de spalare obisnuit. Asadar, o masina care nu depaseste pragul mediu, in acest caz. Panoul sau de control este digital, iar pretul care a fost stabilit este unul destul de modest. Vorbim de un pret mai mic decat in cazul altor masini de spalat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply