Hotpoint WMHG71484 EU

Exista o multime de masini de spalat rufe. Insa, in ultime vreme, printre electrocasnice, a tot fost promovata ideea de produse incorporabile. Motivul? Acestea se integreaza mai usor in mobilierul unei incaperi, avand o alura mai atractiva si mai eleganta. Iar printre astfel de modele se numara cu siguranta si masina de spalat incorporabila Hotpoint WMHG71484 EU, un produs care merita toata atentia celor care isi doresc un astfel de dispozitiv in casa lor. Aceasta poate fi asezata deopotriva in baie, dar si in bucatarie. (oferta de AZI aici)

Hotpoint WMHG71484 EU

Despre Hotpoint WMHG71484 EU

Dintre dotarile acestei masini de spalat, amintim carcasa de culoare alba. Ea reprezinta o nuanta clasica si usor de asortat. Numarul de rotatii este si el clasic si este 1400 rpm. Desigur, programele permit o setare si la mai putine rotatii. Dimensiunile acestui model de masina sunt si ele potrivite, fiind vorba de 54,5 cm x 59,5 cm x 82 cm.

Hotpoint WMHG71484 EU
Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint WMHG71484 EU, 7kg, 1400 rpm, Motor Inverter, Clasa A+++

Capacitatea acestei masini este de 7 kg, ceea ce o situeaza in categoria celor care ofera suficient spatiu pentru rufele a doi-trei membrii. Totodata, aceasta masina de spalat rufe este ideala si pentru cei care locuiesc singuri, mai ales daca au de spalat rufe de dimensiuni mari, asa cum sunt lenjeriile de pat sau paturile.

Despre Hotpoint WMHG71484 EU

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint WMHG71484 EU � se integreaza usor in mobilierul tau din baie

Citeste si despre Candy Slim GVSW 485TWC/5-S

Un alt atu al masinii de spalat rufe Hotpoint WMHG71484 EU este faptul ca ea face parte din clasa A+++. Asta se traduce printr-un consum redus, fiind in categoria celor mai economice masini de spalat rufe de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste programele, putem vorbi despre Hotpoint WMHG71484 EU ca despre un produs clasic: exista programe pentru rufe din bumbac, special concepute astfel incat acestea sa nu intre la apa, programe speciale chiar si pentru puloverele de lana, care se pot scamosa usor. Asadar, masina prezentata are grija de tesaturi si ajuta la eliminarea murdariei dificile.

Ba mai mult, testele efectuate asupra acestei masini de spalat arata ca ea poate sa indeparte peste 100 de pete la doar 40 de grade, fara a fi necesar tratamentul de prespalare. Ba mai mult, algoritmul este special combinat cu miscarile uniforme si optime ale tamburului.

Citeste si despre Arctic APL71012BDW1

Nu uitam sa mentionam nici afisajul digital, adica cel care ajuta utilizatorul sa-si dea seama pentru ce program a optat si ce implicatii legate de temperatura, grade sau durata include.

Woolmark Green este atributul care demonstreaza ca masina de spalat este capabila sa curete bine lana, tinand insa cont de instructiunile de pe eticheta produselor confectionate din acest material pretentios. Asadar, utilizatorul nu trebuie sa neglijeze indicatiile producatorului de articole din lana.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Eficienta produsului este posibila datoria unui motor bun de tipul Inverter. Mai precis, acesta este cel care confera rezistenta si creste valoarea produsului. Si apropo de acest lucru, masina de spalat Hotpoint WMHG71484 EU face parte dintre modelele care vor intra in campaniile de reduceri din aceasta perioada a sarbatorilor. Asa ca exista o posibilitate destul de ridicata sa o prindeti la un pret promotional si potrivit dotarilor sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply