Hotpoint RSG703 K EU

Se spune in popor ca „nu haina face pe om”. Insa, in zilele superficiale in care traim, este destul de greu sa nu ne supunem aparentelor. Hainele in tendinte sunt mereu vanate, in special de catre tineret. Insa, daca nu te numeri printre cei care prefera acest stil, cel ami bun lucru pe care il poti face, este sa mentii un aspect curant si ingrijit. Iar cu ajutorul unei masini de spalat rufe precum Hotpoint RSG703 K EU, acest lucru este usor de indeplinit. (vezi oferta de AZI)

Hotpoint RSG703 K EU

Despre Hotpoint RSG703 K EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG703 K EU vine cu un numar de 1000 de rotatii, ceea ce nu este foarte mult, comparativ cu modelele inovatoare ce ajung si la 1600 de rotatii.

Hotpoint RSG703 K EU
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 703 K EU, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Insa, pentru utilizatorul obisnuit, 1000 de rotatii sunt suficiente. In plus, masinile care au inca un numar redus de rotatii sunt mai putin zgomotoase decat cele care ajung la un numar mai generos de rotatii, in timpul vitezei de centrifugare. Asa ca mare atentie!

Despre Hotpoint RSG703 K EU

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG703 K EU – o masina de incredere pentru utilizatori

Citeste si despre Arctic APL51211BDW3

Sa vorbim intai despre economisire, un aspect deosebit de important pentru orice utilizator de masina de spalat. De regula, romanii obisnuiesc sa spele o data sau de doua ori pe sapatamana. Si avand in vedere ca este vorba de o masina de familie, este clar ca aceasta nu trebuie sa fie doar incapatoare, ci si de una cat se poate de economica. Astfel, modelul prezentat vine cu 7 kg disonibile pentru utilizatori si clasa A+++. Aceasta inseamna un consum deosebit de redus si anume 174 kWh/ an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Totodtaa, trebuie tinut cont de faptul ca si consumul de apa este destul mic. Acesta este de 10 840 L/ an. Desigur, acesta este un consum mediu. Daca spalati mai des sau mai rar, consumul de apa si energie electrica vor fi influentate de aceste detalii.

Referitor la programe, vorbim in cazul acestui model de programul WoolMark Platinum Care, un program special creat pentru lana. Acesta va fi deosebit de apreciat in lunile urmatoare, deoarece vine iarna si urmeaza sa fie purtate pulovere din lana.

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Exista si un program special pentru bebelusi. Acesta are grija de tesaturi, astfel, incat acestea sa nu devina aspre sau sa nu irite in vreun fel pielea micutilor. Drept urmare, nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece copilasul tau va fi in totalitate protejat. La toate acestea se adauga si functiile speciale ale masinii de spalat pentru materiale obisnuite precum bumbacul si materialele sintetice.

Avand in vedere faptul ca acest program reuseste sa protejeze in totalitate tesaturile hainelor, fara a le scamosa, trebuie tinut cont de faptul ca el poate fi folosit si de catre persoanele alergice. Astfel, daca sunteti cumva suferinzi si intrati in contact cu sursele alergiei, trebuie sa aveti mereu grija sa spalati hainele respective. Iar un program precum Baby Care este exact ce aveti nevoie pentru acest lucru.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat rufe Hotpoint RSG703 K EU este potrivit dotarile de care aceasta da dovada. Este un pret rezonabil, raportat la ceea ce ofera masina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply