Hotpoint RSG 744 JK EU

In orice locuinta sunt multe semne care va pot da de inteles ca trebuie sa faceti unele investitii sau ca trebuie sa schimbati cate ceva. Acelasi lucru poate sa se intample de exemplu si daca masina de spalat rufe pe care o aveti incepe sa va cauzeze neplaceri iar daca a iesit din garantie o reparare nu prea va ofera foarte multa incredere tocmai de aceea isi poate face aparitia un model precum Hotpoint RSG 744 JK EU.(vezi oferta de AZI)

Hotpoint RSG 744 JK EU

Despre Hotpoint RSG 744 JK EU

Putem sa analizam posibila achizitie a unui astfel de model si daca vrem pur si simplu sa ne utilam noua si propria locuinta si este vorba despre alegerea unui model Hotpoint RSG 744 JK EU datorita caracteristicilor pe care le prezinta.

Hotpoint RSG 744 JK EU
Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 744 JK EU, Clasa A+++, 7 KG, 1400 RPM, Alb

Aspectul poate fi una dintre caracteristicile importanta cand vorbim despre orice electrocasnic iar pentru acest model prin design se intelege o masina de spalat de culoare alba dar care are unele elemente cu tenta moderna.

Despre Hotpoint RSG 744 JK EU

Incredere in Hotpoint RSG 744 JK EU

Citeste si despre Electrolux EWF1487HDW2

Fiind un model nou cu siguranta putem sa spunem si ca este unul de incredere iar pentru asta Hotpoint RSG 744 JK EU va ofera posibilitatea de a spala toate rufele murdare si cu implicatii minime din partea voastra. Cu siguranta utilizarea este una foarte accesibila, putem sa vorbim si despre o utilizare cu un consum avantajos de resurse indiferent de natura acestora.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pentru a va convinge de acest aspect veti putea sa analizati faptul ca nivelul de consum anual de apa este de 10880l in timp ce pentru energia electrica veti avea un nivel anual de 157 kWh. Daca punem aceste valori in balanta cu partea de capacitate de incarcare de pana la 7kg putem vedea si ceea ce inseamna pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

Dincolo de partea de implicatii sau de efecte asupra facturilor voastre vom putea sa vedem si ce efecte poate avea Hotpoint RSG 744 JK EU asupra confortului vostru si al locuintei. Intreaga cantitate de rufe poate sa fie ingrijita cu ajutroul acestui model, cu ajutorul unei cuve speciale dar si a unui numar de 16 programe disponibile iar intre acestea avem cele clasice dar si unele moderne .

Citeste si despre Beko DH8444RX

Ce ofera o caracteristica speciala si beneficii pentru utilizatori pot fi programele dedicate lenjeriilor, copiilor sau poate programul antialergic. Daca este vorba strict despre timp si despre spalarea intr-un timp cat mai redus avem partea de spalare rapida de 30 minute si care insotita de o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm va ajuta sa aveti rufe spalate si uscate intr-un timp foarte scurt.

Cum se poate intampla in orice locuinta putem avea si o posibil autilizare pe timp de noapte a acestui model si veti avea pentru asta nivelul de zgomot de pana la 54 dB pentru spalare si 83 dB pentru centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai aveti de ce sa va faceti griji in legatura cu aducerea acestui model Hotpoint RSG 744 JK EU in slujba voastra iar asta prin prisma spatiului de 85 x 60.5 x 59.5 cm pe care il va ocupa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply