Heinner HWM-V8214A++

Astazi vorbim despre masina de spalat Heinner HWMV8214A++, un dispozitiv de culoare alb imaculat, inteligenta si eficienta. Aceasta ne-a atras atentia, surprinzandu-ne, in acelasi timp, cu un pret mic. Drept urmare, investitia ne-a facut cu ochiul. (vezi oferta de AZI)

Heinner HWM-V8214A++

Despre Heinner HWM-V8214A++

Masina de spalat Heinner HWMV8214A++ are o capacitate de 8 kg, ceea ce o face suficient de incapatoare. Pentru control, pune la dispozitia utilizatorului un display LED.

Heinner HWM-V8214A++
Masina de spalat Heinner HWM-V8214A++, 8KG, 1400 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb

Acesta afisaza intuitiv si corect toate comenzile. Numarul de rotatii este de 1400. In timpul stoarcerii, aceste pot varia intre 600 si 1400.

Despre Heinner HWM-V8214A++

Masina de spalat Heinner HWMV8214A++ – o varietate de programe, pentru toata lumea

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Fiind genul de masina de spalat rufe care recomandam sa fie folosita in locuintele pentru familii de pana la 3 membrii, aceasta vine cu o varietate de programe, astfel incat sa se asigure ca sunt satisfacute gusturile si nevoile tuturor celor care aleg sa o foloseasca. Astfel, iata despre ce este vorba mai exact.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In primul rand, vorbim de un program special pentru articolele din lana. Vine iarna si aveti de spalat paturi si pulovere. Acest program va ajunge sa fie din ce in ce mai des folosit. Insa, problema consta in faptul ca nu toate masinile il au in dotare. Nu este si cazul Heinner HWMV8214A++, un produs eficient, care are grioja de tesaturile pretentioase precum lana.

Dincolo de asta, exista un program pentru haine delicate precum rochitele, camasile sau bluzele. Acesta este la fel de bland precum spalarea manuala, avand rolul de a indeparta eficient murdaria, dar fara a distruge tesaturile.

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

Pentru hainele din bumbac, masina vine cu mai multe optiuni. Aici amintim Bumbac 90 de grade – un program ideal pentru hainele sau rufele cu adevarat murdare. Putem include aici prosoapele, lenjeria de pat sau unele tricouri purtate intr-un mediu mai putin prielnic precum constructiile. Acest program distruge toti microbii, dar nu deterioreaza tesaturile. Mai exista un program numit Bumbac 40 de grade, pentru haine mai putin murdare. Atentie insa cand il folositi! Chiar daca este vorba de doar 40 de grade, culorile se pot amesteca.

Programul Easy Care este special conceput pentru haine sintetice, al caror material dificil se deterioreaza foarte usor. Pentru articole sportive, in schimb, exista un program special, care indeparteaza petele dificile precum cele de iarba, noroi sau ciment. Pentru cei care sunt interesati doar de clatirea rufelor exista un program care se ocupa special de acest lucru. Totodata, exista o functie care se ocupa special de indepartarea spumei de la detergent. De asemenea, exista un program foarte rapid, de 15 minute care nu face altceva decat sa improspateze tesaturile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si toate aceste programe actioneaza pe baza atributului Eco Logic. Acesta detecteaza automat, prin senzorii sai, incarcatura din masina. Astfel, Eco Logic face ca Heinner HWMV8214A++ sa optimizeze consumul de apa, detergent, balsam de rufe, dar si energie. Oricum, masina de spalat consuma destul de putin, deoarece face parte din clasa A++. Pretul modelului prezentat este foarte bun, avand in vedere economisirea si varietatea de optiuni pe care le pune cu generozitate la dispozitia utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply