Heinner HWM–M7014SA+++

Un mod eficient de a va utila locuinta inseamna un mod prin care va asigurati toate avantajele si toate elementele de care poate aveti nevoie la un moment dat. In cadrul acestei liste si a acestor situatii aveti posibilitatea de a da si peste nevoie aducerii in sprijinul vostru a unei noi masini de spalat rufe si care poate fi chiar Heinner HWM–M7014SA+++.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HWM–M7014SA+++

Despre Heinner HWM–M7014SA+++

Poate foarte multi sunteti obisnuiti cu ceea ce inseamna o masina de spalat alba insa exista si modele precum Heinner HWM–M7014SA+++ care au scopul de a iesi putin din tipar si ofera posibilitatea de a obtine un aspect cu totul special. Nuanta siver pe care o are si faptul ca usa este una cromata inseamna cu siguranta obtinerea unui aer special si a unui aer modern si la toate aceste mai putem adauga si partea de panou de control a functionarii digital.

Heinner HWM–M7014SA+++
Masina de spalat Heinner HWM–M7014SA+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Silver + usa cromata

Remarcarea se va face cu siguranta datorita elementelor deja mentionate insa poate fi vorba si de locul in care va fi asezata iar pentru asta veti putea sa va faceti o idee cu ajutorul gabaritului masinii de spalat cu incarcare frontala. Inaltimea pe care o are este una de 85 cm, latimea este una de 59.5 cm iar pentru adancime veti avea o valoare de 49.5 cm la care putem adauga hubloul cu deschiderea sa spre stanga.

Despre Heinner HWM–M7014SA+++

Functii

Citeste si despre Indesit EWSD 61252 W EU

Este destul de greu sa nu se lege partea de design de cea functionala si asta pentru ca inca din partea exterioara a acestui model veti avea unele elemente care ii tradeaza functiile detinute. De la partea de gabarit putem sa ne dam seama intr-o oarecare masura de ceea ce inseamna capacitatea de spalare pe care o detine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Veti avea asadar posibilitatea de a spala pana la 7kg de rufe insa ca si parte de uscare putem sa vorbim despre legatura dintre viteza de centrifugare maxima de 1400 rpm si partea de timp de uscare.

Utilizarea inseamna si programele de care dispune si cu siguranta mai toate modelele au programe functie de material insa ceea ce poate face acest model Heinner HWM–M7014SA+++ unul mai specials unt programele precum cel Baby Care sau cel de spalare rapida de 15 minute.

Citeste si despre Heinner HSWM-127BK

Lista de programe disponibile are 16 elemente insa nu trebuie ignorata partea de utilizare in siguranta si veti avea programarea intarziata, controlul electronic al balansului, sistemul de detectie pentru spuma dar si blocarea accesului la interfata.

Ca orice electrocasnic si in cazul unei masini de spalat veti avea partea de zgomot aferent functionarii si pentru spalare veti avea un nivel maxim de 59dB iar pentru centrifugare veti avea un nivel de maxim 78dB si asta si datorita unei functii de operare silentioasa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Linistea familiei poate fi data de faptul ca veti avea o siguranta cand vine vorba de grija pentru haine sau cand vine vorba de mai mult timp pentru voi si mai putin efort. In alegerea Heinner HWM–M7014SA+++ linistea mai poate fi data si de partea de consum de energie electrica si asta prin prisma faptului ca veti avea pozitionarea in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply