Heinner HWM-5080

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 21.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Va aflati in cautarea unei masini de spat rufe, cu o capacitate potrivita? Aceasta trebuie sa aiba atribute bune, astfel incat sa curete rapid hainele, indepartand chiar si petele dificile. Iar daca locuiti singur/a, nu are rost sa va complicati, investind intr-o masina cu o capacitate mare. Drept urmare, un model precum Heinner HWM-5080, care poate curata simultan 5 kg de rufe, este exact ceea ce ati putea avea nevoie. (Doar acum la reducere)

Heinner HWM-5080

Despre Heinner HWM-5080

Dimensiunile masinii sunt potrivite, desi nu vorbim de un model slim. Ea poate fi asezata cu brio in orice loc, indiferent ca este vorba de baie sau bucatarie. Pana la urma, este o problema doar de preferinte. Insa, dincolo de aceste detalii referitoare la aspect, trebuie sa vorbim putin si despre programele masinii de spalat rufe.

Heinner HWM-5080
Heinner HWM-5080

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

Si iata cum stau lucrurile in acest sens. Va prezentam mai jos o descriere detaliata a acestui produs care pe noi ne-a impresionat placut.

Despre Heinner HWM-5080

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080 – de ce Heinner?

Citeste si despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Pentru ca este un produs de renume, cu indelunga traditie in domeniul tehnologiei, in special a ceea ce se gaseste pe partea de electrocasnice. Pentru ca podusul pe care vi-l prezentam, desi mic din punct de vedere al capacitatii, este capabil sa faca fata provocarilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Utilizatorii au posibilitatea de a activa o functie speciala care are rolul de a-si ajuta sa stea linistiti, in cazul in care au copii mici, ce s-ar putea arata interesati de folosirea masinii de spalat rufe, fara supravegherea lor. Iar pentru a evita utilizarea masinii de spalat de catre cei mici in timpul functionarii, parintii nu trebuie decat sa apese pe un buton.

Cand vine vorba de spalare, o greseala facuta adesea de cei aleg sa faca acest lucru, este folosirea unei cantitati mari de detergent. Avand in vedere acest lucru, se poate intampla ca o cantitate mare de spuma sa fie produsa. Astfel, clatirea rufelor se realizeaza mult mai greoi, necesitand o cantitate mare de apa si energie. Insa, datorita unei tehnologii inteligente care a fost investita in aceasta masina de spalat, exista functie care duce la eliminarea cantitatii mari de spuma. Dincolo de asta, exista o functie de clatire suplimentara.

Citeste si despre Candy S-Line CS C8LF-S

Si pentru ca tot vorbim despre aceasta masina de spalat, este timpul sa amintim si cateva programe: este vorba de Bumbac eco 40 si, respectiv, 60 de grade. Acest program determina o spalare intensiva a hainelor confectionate din bumbac, ducand insa la economiserea de apa si energie. Dupa cum se poate observa, principiul de economisire este prioritar pentru acest produs.

Exista si un program pentru hainele cu un grad redus de murdarie. Acesta determina o spalare rapida, intr-un timp foarte scurt. Programul, prin definitie, se dovedeste economic. Totodata, exista si un program special pentru tesaturi sintetice. Aceasta se realizeaza tot la 60 si respectiv 40 de grade, fara a deteriora tesaturile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina include si functie de stoarcere, astfel incat rufele sa fie scoase aproape uscate din cuva sa. Pretul este unul bine stabilit, tinandu-se cont de tot ce poate oferi aceasta masina de spalat numita Heinner HWM-5080.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply