Heinner HCD-V904B

Va doriti un uscator de rufe care sa va ajute sa uscati rufele cat mai bine in timp util? Avem o sugestie cat se paote de buna pentru dumnevoastra care va usca rufele cat veti clipi. Este vorba despre Uscator de rufe Heinner HCD-V904B, un model care nu va va dezamagi. (Doar acum la reducere)

Heinner HCD-V904B

Despre Heinner HCD-V904B

Acest model are un exterior alb, iar ca adancime masoara 59.6 cm. In plus, latimea sa este de 60.9 cm. Este important de precizat faptul ca acest model include o inaltime de 84.5 cm. Despre capacitatea de incarcare de care dispune modelul trebuie spus ca este de 9 Kg.

Heinner HCD-V904B
Uscator de rufe Heinner HCD-V904B, Condensare, 9 kg, Display LED, Lumina cuva, Anti-sifonare, Clasa B, Alb

Uscator de rufe Heinner HCD-V904B – ce caracteristici tehnice are modelul

Despre Heinner HCD-V904B

Uscator de rufe Heinner HCD-V904B are un panou de comanda de tip digital. Acesta detine 14 programe pe care le puteti utiliza atunci cand aveti nevoie sa uscati diverse tipuri de rufe. Tipul sau este un uscator cu condensare, acesta fiind un model destul de bun. Despre nivelul sau de zgomot trebuie spus ca este de 65 Db. In ceea ce priveste hubloul pe care il detine modelul trebuie spus ca se deschide spre partea dreapta.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

Acest produs include clasa B in ceea ce priveste consumul de curent electric. Cat despre priveste functiile sale, este important de spus faptul ca acestea sunt unele cat se poate de utile, acestea fiind: Anti sifonare, Operare silentioasa, Lumina interioara, Blocare acces copii, Start intarziat. Mai multe, trebuie spus ca include si functii, precum: Indicator curatare condensator, Selector nivel uscare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Pe de alta parte, tot functii sunt si: Indicatorul pentru curatare filtru scame, Indicator rezervor colectare apa plin, Rotire cuva in ambele sensuri. Despre programele de uscare pe care le detine aparatul trebuie spus ca sunt: Rapid camasi 12 min, Expres 29 min, Baby Care.

Un detaliu important despre acest model este faptul ca are si un senzor pentru umiditate. Acesta este important pentru ca aparatul se va opri automat atunci cand rufele se vor usca asa cum trebuie. Si asta nu e tot. Pentru o flexibilitate cat mai buna, acesta detine si functia de start intarziat, astfel ca aparatul va putea porni intr-un interval de 1 – 23 ore.

Citeste si despre Beko WTC6634XS0

Uscator de rufe Heinner HCD-V904B prezinta functia anti sifonare. Despre aceasta functie trebuie spus faptul ca este una cat se poate de utila intrucat rufele vor avea mai putine cute atunci cand le veti scoate din uscator. In plus, acest dispozitiv mai are si o setare conform careia veti putea regla gradul de uscare al rufelor dumnevoastra.

Acest aparat are si un ecran LED. In plus, aparatul include si functia de afisare timp ramas. Astfel, veti sti mereu in ce stadiu se afla rufele dumnevoastra si cat mai dureaza pana acestea vor fi gata. Scapati de scamele care va dau batai de cap. Daca aveti copii si va este teama ca acestia se pot accidenta avem o solutie pentru dumnevoastra. Sa activati functia de blocare a aparatului. Aceasta ii va feri pe micutii dumnevoastra de probeleme ce ar putea sa apara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Uscator de rufe Heinner HCD-V904B este un model de calitate, cu multe functii bune si rezultate pe masura. Pretul sau este unul acceptabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply