Gorenje W8503

In momentul in care trebuie sa iti achizitionezi o noua masina de spalat rufe, trebuie sa te gandesti la atat de multe lucruri, incat nu e greu sa uiti de unele aspecte. Printre lucrurile pe care le poti analiza in cazul unei masini de spalat rufele, pe langa aspect si pret, se pot enumera numarul de programe, cantitatea de rufe pe care o poate spala, cat de multa apa si detergent consuma etc. Avand in vedere aceste lucruri, ai sanse mai mari sa gasesti o masina de spalat rufele care sa iti fie pe plac si sa respecte cerintele pe care le ai de la un astfel de aparat.(ACUM la reducere)

Gorenje W8503

Despre Gorenje W8503

In general, o masina de spalat rufele care este foarte eficienta are si un pret foarte mare, mergand pe principiul ca, in timp, investitia se amortizeaza, deoarece vei plati mai putini bani pentru apa sau curent.

Gorenje W8503
Masina de spalat rufe Gorenje W8503, 8 kg, 1000 RPM, LED, Clasa A+++, Alb

Exista si excepti dela aceasta regula, adica, modele de masini de spalat rufele care sa fie ieftine si foarte eficiente, iar, un aparat care iti demonstreaza acest lucru usor este aceasta masina de spalat rufe Gorenje W8503. Costul ei de achizitionare nu este foarte mare si, in plus, acum poti sa gasesti aparatul la reducere, ceea ce face investitia sa fie una foarte buna.

Despre Gorenje W8503

Cat de eficienta este masina de spalat rufe Gorenje W8503

Citeste si despre Gorenje W6523S

Pe langa acest lucru, modelul are unconsum de energie electrica in timpul progamului standard de numai 0.75 kWh, ceea ce plaseaza aparatul in cea mai buna categorie posibila legata de eficienta, clasa A+++. De asemenea, consumul de apa in timpul programului standard este de 10340 de litri, ceea ce face ca masina de spalat rufe Gorenje W8503 sa fie una care nu consuma nici multa apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8503 are incarcarea frontala si un afisaj de tip LCD. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, iar capacitatea sa de incarcare este mare, de opt kilograme, putand sa speli toate rufele de care ai nevoie intr-o singura tura. Clasa de eficienta la centrifugare esteC.

Aceasta masina de spalat rufe Gorenje W8503 se remarca si prin numarul foarte mare de programe disponibile, totalizand 23 de programe, printre care se numara programul rapid, de 17 minute, programul pentru extra-clatire, programul de prespalare, programul pentru bumbac, sintetice, lana, pentru centrifugare delicata.

Citeste si despre Electrolux EDH3897SDE

Ca functii si siguranta, modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8503 include detectarea automata a cantiatii de rufe spalata, selectorul de centrifugare, sistemul pentru reglarea consumului, filtrul de auto-curatare, autodiagnosticarea, controlul de supraincalzire, sistemul pentru detectarea nivelului de spuma.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul este prevazut cu un sistem de siguranta impotriva copiilor, programarea intarziata si multe altele, care fac din alegerea modelului de masina de spalat rufe Gorenje W8503 cea mai buna investitie pe care o poti face la ora actuala in acest domeniu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply