Gorenje Slim W6EU

Cautati un model de masina de spalat rufe slim incapatoare care sa aiba multe programe pentru spalarea rufelor? Avem o oferta pentru dumneavoastra. Este vorba despre masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU. (vezi disponibilitatea)

Gorenje Slim W6EU

Despre Gorenje Slim W6EU

Despre adancimea pe care o include modelul trebuie specificat faptul ca este de 44 cm. Latimea sa este si ea de 60 cm, fiind potrivita. Inaltimea acesteia masoara si ea 85 cm. Mai are si o greutate de 61.5 Kg. Acest model este de culoare alba, fiind usor de asortat in incapere.

Gorenje Slim W6EU
Masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU, 6 Kg, 1000 RPM, Display, StableTech, Clasa A+++, Alb

Consum anual de energie este de 153 kWh, ceea ce inseamna ca este un model economic. De asemenea, consumul mediu anual de apa este si el de 10270 l. Masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU include clasa de eficienta energetica A+++, aceasta fiind un model economic destul de bun din punctul de vedere al consumului de curent electric.

Despre Gorenje Slim W6EU

Masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU – despre trasaturile sale

Citeste si despre Indesit Innex XWDE 861480X

Numarul programelor la uscare sunt de 23. Incastrarea de care dispune modelul este de tip standard, precum si modelul. In plus, acesta este un model slim. De asemenea, incarcarea sa este frontala, fiind un model destul de bun. Familia pentru care se potriveste acest model este de 1 membru sau 2 membrii. Acest model are o capacitate de incarcare de 6 kg, aceasta fiind destul de buna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Viteza maxima centrifugare a exemplarului este de 1000 rpm. Masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU are un nivel de zgomot la centrifugare de 68 dB. La spalare, acest nivel este de 56 Db, fiind ceva mai crescuta fata de alte modele. Hubloul pe care il are modelul are o deschidere spre partea stanga. De asemenea, panoul de comanda este de tip digital, ceea ce este un mare plus.

Functiile de care dispune modelul sunt: indicatorul pentru timpul programului, programarea intarziata, dar si functia de control a treptelor de temperatura. Dispune si de un timer, precum si de un selector pentru centrifugare. Functiile de siguranta pe care le are acest model sunt: de blocare a accesului interfatei, autodiagnosticare, dar si cea de blocare instantanee a usii.

Citeste si despre Heinner HWM-5080

Masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU dispune de cateva tehnologii destul de bune, precum StableTech, DuraHeat, dar si SpaDrum. Mai include si tehnologia AllergyCare, TimeCare, EcoCare, precum si NormalCare.

Are o diversitate de programe pentru spalarea rufelor, acestea fiind pentru: lenjerii, rufe delicate, programul pentru spalare manuala, cel pentru lana, dar si cel mixt. Mai include si un program rapid, unul pentru bumbac, pentru sintetice. Are si un program pentru spalarea hainelor sport, prespalare si colorate. Numarul acestora este de 23. Acest model ofera 4 moduri de spalare, precum: NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE, dar si AllergyCARE. Acestea reprezinta variantele de unde sa alegeti atunci cand veti spala rufele. Va trebui doar sa alegeti varianta care se potriveste cel mai bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU este un exemplar bun cu multe trasaturi care face sa merite o astfel de achizitie. De asemenea, este un produs ce se potriveste celor care locuiesc singuri sau cu partenerul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply