Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Igiena persoanala reprezinta unul dintre principale aspecte in ceea ce priveste o persoana moderna. Astfel, este nevoie de haine curate, perfect spalate si calcate pentru a face o impresie buna celor din jur. Iar pentru asta, este nevoie de o masina de spalat rufe, care sa faca fata provocarilor. Un exemplu clar de astfel de produs este modelul Electrolux PerfectCare800 EW8F228S. (Doar acum la reducere)

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

In acest material este vorba desprte o masina de spalat rufe de culoare alba, intr-o carcasa placuta vizual, simpla si eficienta. Dimensiunile sunt standard si fac ca masina sa se strecoare usor in orice incapare. Chiar si in cele mai putin spatioase, asa cum sunt unele bai.

Electrolux PerfectCare800 EW8F228S
Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F228S, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, Alb

Insa, asta nu este tot ce ofera acest dispozitiv. Mai jos gasiti o descriere completa.

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8F228S

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F228S � are grija perfecta de tesaturile hainelor tale

Citeste si despre Hotpoint RSG 703 K EU

Si nu doar de rochii, ci si de rufe, in general. In aceasta categorie intra si lenjeria de pat, prosoapele sia ltele asemenea, care se scamoseaza foarte tare. Insa, cu ajutorul masinii de spalat inteligente, lucrurile au devenit mult mai simple. Ea are in arsenalul sau SensiCare un atribut care adapteaza programul de spalare in functie de incarcatura hainelor, astfel incat ele sa nu fie spalate indelunga. In felul acesta aspectul catifelat si placut al hainelor este pastrat vreme mai indelungata. In aceasta categorie intra chiar si hainele ceva mai sensibile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un alt mare plus al produsului este economisirea. Spre deosebire de alte masini de spalat rufe, modelul Electrolux PerfectCare800 EW8F228S face parte din clasa A+++. Aceasta reprezinta produsele cu cel mai mic consum de energie electrica.

O alta dotare importanta a masinaii este motorul de tipul Inverter. Acesta dozeaza corespunzator miscarile masinii, astfel incat tesaturile sa nu fie agatate sau deteriorate in vreun fel. In ceea ce priveste incarcatura masinii, aceasta este medie: 8 kg. Cele mai multe masini de pe piata au undeva la 6-7 kg. Deja cele cu 4 kg au inceput sa fie considerate neincapatoare.

Citeste si despre LG RC90U2AV2W

Numarul de rotatii al masinii de spalat Electrolux PerfectCare800 EW8F228S este de 1200. Exista si masini care ajung la 1400 sau 1600 de rotatii, insa si masina noastra se descurca excelenta. Interesant la aceasta masina de spalat este atentia la detalii. Ea are grija de fiecare fibra, de fiecare tesatura. Prin atributul SoftPlus care lucreaza excelent cu SoftCare, articolele sunt pre-inmuiate, iar hainele capata o prospetime mentinuta mai mult timp. Acest lucru se cunoaste cu atat mai mult, cu atat este folosit balsam de calitate.

Iar pentru ca totul sa functioneze in parametrii, este recomandata spalarea cu aburii, o dotare interesanta a acestei masini de spalat rufe. Astfel, masina reuseste sa vina in intampinarea celor care sufera de alergii. Vaporii anti-alergie reusesc sa combine vaporii de apa cu un program de spalare cu adevarat performant, astfel incat sa indeparteze bacteriile si microbii din articolele de imbracaminte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de masina Electrolux PerfectCare800 EW8F228S este stabilit in concordanta cu ceea ce ofera el. Nu este un pret mare si nici unul pe care cumparatorii sa-l poate considera nejustificat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply