Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Pentru utilarea locuintei sunt multe electrocasnice la care puteti apela si pe care le veti putea utiliza dupa bunul plac si functie de nevoi. Exista insa si unele produse care sunt obligatorii pentru fiecare locuinta sau cel putin asa ar trebuii sa fie si avem in acest caz si in aceasta situatie masina de spalat rufe pe care sa o folositi si care poate fi una Electrolux PerfectCare600 EW6F328W.(vezi disponibilitatea)

Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Despre Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Prezenta unui astfel de model Electrolux PerfectCare600 EW6F328W sau alegerea sa poate fi cu siguranta un plus pentru ceea ce inseamna posibilitatile de confort. Lista de caracteristici pe care le detine insa si care poate sa recomande acest lucru este una destul de stufoasa si asta tine atat de elemente vizibile la exterior cat si de unele functionale.

Electrolux PerfectCare600 EW6F328W
Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare600 EW6F328W, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, SensiCare, SoftPlus, Alb

Ce este cel mai important la acest model insa este posibilitatea de a avea un raport pret/ calitate foarte bun si mai mult unul care sa fie avantajos pentru toata lumea.

Despre Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Multiple posibilitati pentru Electrolux PerfectCare600 EW6F328W

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

De la partea de alegere putem sa vedem aceasta masina de spalat rufe ca si o varianta optima pentru cei care au o familie mai numeroasa sau pentru cei care vor sa schimbe un model ineficient si un model depasit. Putem sa incepem cu partea de capacitate de incarcare a Electrolux PerfectCare600 EW6F328W si care fiind una de 8kg va ofera posibilitatea de a spala mult mai rapid si poate si mai multe rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O capacitate de incarcare mai generoasa poate sa insemne si un gabarit mai generos si asta se va traduce si prin nevoia unui spatiu mai generos pentru pozitionarea acestuia. Veti avea nevoie de un spatiu minim de 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si de 54.7 cm in adancime iar la toate acestea mai putem trece noi si ceea ce inseamna hubloul cu o deschidere standard spre stanga.

Pozitionarea fiind rezolvata vom avea de trecut la partea de utilizare efectiva si poate la alegerea unuia dintre cele 14 programe disponibile. In aceasta lista putem avea ceea ce inseamna un program pentru sintetice, unul pentru bumbac dar si unul pentru jeans sau delicate.

Citeste si despre Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Suplimentar programelor de spalare acest proces mai poate fi legat si de alte functii pe care le detine Electrolux PerfectCare600 EW6F328W si unde putem trece cea de detectare automata a cantitatii, posibilitatea programarii intarziate sau motorul Sense inverter. Pentru utilizarea in siguranta ceea ce poate conta este sistemul de etanseizare sau poate functia Fuzzy Logic.

In privinta utilizarii unei masini de spalat mai putem avea si o latura a functionarii in siguranta si asta pentru ca veti avea partea de zgomot pe care il poate produce. Pentru partea de spalare nivelul de zgomot poate fi unul de 50dB in timp ce pentru functionarea la centrifugare unde viteza poate fi de pana la 1200 rpm este de 73 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai este de vazut decat partea de eficienta energetica aferenta functionarii Electrolux PerfectCare600 EW6F328W si veti avea un consum mediu anual de 156 kWh ceea ce o pozitioneaza in clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply