Electrolux EW7T3272 PerfectCare 700

Gusturile in ceea ce priveste tipul de incarcare a rufelor in masina de spalat sunt impartite. Unii dintre noi prefera modelul general cu incarcare frontala, in timp ce altii prefera modelele cu incarcare verticala, poate datorita design-ului, a spatiului relativ mic ocupat sau a confortului la incarcarea rufelor. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EW7T3272 PerfectCare 700

Despre Electrolux EW7T3272 PerfectCare 700

Masina de spalat rufe Electrolux EW7T3272 este un model cu incarcare vericala, cu o capacitate de incarcare de maxim 7 kg si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Dimeniunile o incadreaza in clasa slim (H, L, A) cm 89x40x60, tocmai datorita latimii care o face sa incapa in cele mai incuste locuri din locuinta ta.

Electrolux EW7T3272 PerfectCare 700
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EW7T3272 PerfectCare 700, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, SteamCare, SoftOpening, Display LCD, Alb

Motorul este unul universal, cu o garantie de functionare foarte mare si ultra-silentios tinand cont de faptul ca nivelul de zgomot la spalare este de 56 db si la centrifugare de 77 db. Tehnologia turatie variabila/excludere centrifugare ofera posibilitatea reglarii turatiei intre 400 rpm si 1200 rpm, ceea ce face din modelul Electrolux EW7T3272, o masina de spalat rufe economica in ceea ce priveste consumul de resurse.

Despre Electrolux EW7T3272 PerfectCare 700

Electrolux EW7T3272 – un model practic, performant si sigur

Citeste si despre Bosch WAN24161BY

Pentru acest model, panoul de control a fost asezat oblic in partea superioara-spate, format dintr-un ecran LCD, extra-large incadrat de butoane sensitive prin care poti selecta clatirea suplimentara,pornire intarziata sau modifica viteza de centrifugare. Pe un asemenea ecran LCD, vei putea vedea toate functiile si toti pasii programelor de spalare, pe care le poti selecta din butonul rotativ incadrat elegant de cele 14 programe de spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un element important la modelul Electrolux EW7T3272, este indicatorul MAX, ce avertizeaza atunci cand limita de incarcare a fost depasita, iar timp de 30 de secunde exista posibilitatea de a pune programul pe pauza si a restabili cantitatea de rufe pana la limita admisa. In cazul in care nu se ajusteaza cantitatea de rufe incarcate in masina de spalat, programul poate continua insa calitatea spalarii hainelor va fi cu siguranta una scazuta iar consumul de resurse va fi unul pe masura.

Functia Eco TimeManager, este special conceputa pentru a economisi energie, insa fara a face compromisuri la calitatea spalarii rufelor, datorita tehnologiei SoftPlus care va distribui uniform balsamul pentru o ingrijire exceptionala. Functia SensiCare va lua in calcul cantitatea de rufe, modificand paremetrii pentru a preveni spalarea excesiva a rufelor si a le mentine culorile vii.

Citeste si despre Whirlpool HSCX 10444 Supreme Care

Electrolux EW7T3272 vine cu tehnologia SteamCare, ce va mentine eleganta camasilor tale, reducand cutele pana la o tremie. In acest fel vei utiliza fierul de calcat intr-o mica masura, datorita aburului adaugat la sfarsitul programului.

Multe dintre programele de spalare ale modelului Electrolux EW7T3272 sunt cele generale, precum lana, bumbac, sintetice, tesaturi delicate, lenjerie, jachete, insa programul Rufe Bebelusi este o inovatie a celor de la Electrolux. Acest program este special conceput pentru curatarea in profunzime a hainelor copilului tau si eliminarea alergenilor, insa trebuie avut in vedere ca pentru o performanta foarte buna a acestui program, cantitatea maxima a rufelor incarcate in masina de spalat sa nu trebuie sa depaseasca 3 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Electrolux EW7T3272 este masina de spalat rufe cu cea mai buna clasa de eficienta energetica A+++ si un consum redus de resurse, consumul mediu de apa pe an fiind de 9900 litri si de 0.97 kWh pentru un program de spalare. In stand-by consumul este aproape de 0.5 W/h, iar dupa 5 minute de inactivitate, aceasta se opreste automat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo