Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 

In acest articol, ne-am propus sa vorbim mai in detaliu despre modelul de masina de spalat rufe Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600, un produs care aduce ingrijire buna rufelor si ca se dovedeste destul de economica din toate punctele de vedere. (cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 

Despre Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 

Dar sa vedem de ce spunem acest lucru si care sunt punctele sale forte.

Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 , 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, SensiCare, Display LCD, Alb

Din punct de vedere al numarului de rotatii, in cazul acestei masini de spalat vorbim despre 1200 rpm si posibiliatatea de a putea spala simultan pana la 6 kg de rufe. Nu este cea mai mare incarcare de pe piata, avand in vedere faptul ca vorbim despre masini de spalat rufe care pot ajunge pana la 10 kg, dar este o valoare buna, pentru o masina cu forma verticala.

Despre Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 – o masina de spalat rufe care rezolva mai multe probleme deodata

Citeste si despre Whirlpool FSCR 12440

Nu zicem ca este acest tip de masina de spalat rufe „buna la toate”, asa cum stim ca v-ar placea sa auziti. Insa, stim ca ofera o multime de avantaje celor care aleg sa o foloseasca. Printre ele, se numara si faptul ca vine cu incarcare verticala. Si desi nu va vine sa credeti, acest aspect este unul pozitiv. In primul rand, aduce o importanta economisire de spatiu. Utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa aseza masina de spalat rufe intr-un spatiu foarte generos, ci este suficient sa gaseasca un coltisor al casei in care aceasta sa se integreze.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un alt mare plus al acestei masini de spalat rufe Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600  este faptul ca ea vine cu tehnologia PerfectCare. Iar PerfectCare tocmai asta inseamna: ingrijire impecabila pentru haine si tesaturi, fara ca acestea sa fie in vreun fel deteriorate. Pe lanaga asta, tesaturile din rufe mai sensibile nu se subtiaza si nici nu ajung sa se deterioreze. Pe langa asta, trebuie sa mentionam despre PerfectCare faptul ca are abilitatea de a cantari incarcatura masinii de spalat rufe si de a decide daca aceasta aceasta are nevoie de o ingrijire mai atenta (in special pentru rufele mai delicate) sau de una normala.

Vorbim in cazul acestui model si despre SensiCare care completeaza programul PerfectCare si are rol deosebit in prevenirea unei spalari excesive a rufelor. In plus, rufele isi vor mentine senzatia placuta la atingere vreme mai indelungata.

Citeste si despre Samsung WD90N740NOA/LE

De asemenea, cand vorbim despre Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 vorbim si despre clasa de eficienta energetica A+++. Aceasta este de departe cea mai economica de pe piata si aduce un consum destul de mic. Ei i se alatura si alte avantaje precum faoptul ca un consum mic se cunoaste de la primele facturi ale masinii de spalat rufe.

Tot in cazul acestui produs vorbim si despre o variatate de programe bune. In acest fel, utilizatorul are de unde alege si isi poate proteja tesaturile in profunzime. Asa ca nu doar masina de spalat rufe are grija de ele, ci si utilizatorului ii este la indemana sa faca acest lucru.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Electrolux EW6T5261 PerfectCare 600 mai inseamna si pret bine stabilit. Aceasta masina nu este una care sa necesite investitii mari, dar nici una cu pret modest. Putem spune ca pretul corespunde ofertei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply