Electrolux EW6S426BI

Ori de cate ori aveti de spalat rufe este indicat sa aveti la indemana produsul care sa va ofere rezultatel cat mai bune. Iar un astfel de produs este Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426BI.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EW6S426BI

Despre Electrolux EW6S426BI

Acest model are o adancime de 38.1 cm. Referitor la latimea pe care o prezinta acesta trebuie spus ca este de 59.5 cm. Este un model destul de inalt, acesta avand o dimensiune de 85 cm.

Electrolux EW6S426BI
Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426BI, PerfectCare600, Time Manager Inverter, Slim, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Acesta are si o greutate de 56.4 Kg. Cablul din dotarea aparatului are si el o lungime de 1.8 m. Este important de spus si faptul ca acest model este de tip slim. Cuva acestei masini de spalat este de carboran. Hubloul pe care il detine aceasta masina de spalat rufe prezinta o deschidere spre partea stanga. De asemenea, acest model include si un panou de comanda de tip digital, despre care trebuie spus ca se va utiliza destul de usor. Culoarea acestuia este albul, specifica multor tipuri de aparate electrocasnice.

Despre Electrolux EW6S426BI

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426BI – cateva caracteristici demne de luat in considerare pentru o achizitie ce merita facuta

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426BI are un consum de energie de 137 kWh. Despre consumul de apa pe care il are acesta model trebuie spus ca este de 9999 l. Clasa energetica A+++ este o clasa perfomanta a acestui exemplar, ceea ce inseamna ca rezultatele pe care le va oferi vor fi unele cat se poate de bune din punct de vedere al consumului de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La centrifugare, eficienta aparatului va fi asigurata de clasa B, iar cea de la spalare este de tipul A. Incarcarea pe care o are aceasta masina de spalat este frontala, iar familia pentru care se potriveste trebuie sa fie formata din 4 membrii. Necesar de specificat este si faptul ca acest model are o capacitate de incarcare de 6 Kg, astfel ca, este exact ceea ce aveti nevoie pentru ca dumneavoastra sa va spalati destul de multe rufe.

Cat despre viteza maxima de centrifugare a acestui model trebuie spus ca este 1200 rpm. La centrifugare, acest model are un nivel de zgomot de 77 dB. ASi despre cel produs la spalare trebuie spus ca este de 54 dB.

Citeste si despre Candy CST G362D-S

Acest model prezinta destul de multe functii, acestea fiind: Programare intarziata. Time Manager, Fuzzy Logic, Calcare usoara, SoftPlus, SensiCare. Acest model prezinta siguranta avand in vedere functiile: Sistem de etanseizare, precum si Blocare acces interfata. Tehnologia de la baza acestui aparat este Motor Inverter.

Programele pe care le detine aceasta masina de spalat rufe sunt: Matase, Lana, Bumbac, Sintetice, Jeans, Sport, Rapid, Delicate, Cuverturi, Clatire (Rpm Dep), Stoarcere + Evacuare, Denim, Autocuratare, Bumbac Eco, Rapid 14. Asadar, numarul programelor de spalare in total este de 14. De asemenea, durata pe care o are programul rapid este de 14 min. Acesta are 2 trepte de viteza la centrifugare. Sistemul SensiCare este cel care va adapta incarcatura rufelor, astfel incat spalatul hainelor sa nu dureze prea mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentu ca rufele dumneavoastra sa fie spalate cat mai bine apelati la Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426BI, un aparat electrocasnic ce nu va va dezamagi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply