Electrolux EW6S406BX

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

In functie de ceea ce cautati la o masina de spalat, noi va putem recomanda modelul potrivit. Iar astazi vorbim despre ingrijirea hainelor si purtarea lor vreme mai indelungata. Astfel, daca alegeti o astfel de masina, care sa aiba grija de tesaturile voastre, veti observa cum programele acesteia vor fi un pic diferite de cele ale masinilor obisnuite. Un exemplu concret este modelul Electrolux EW6S406BX. (vezi disponibilitatea)

Electrolux EW6S406BX

Despre Electrolux EW6S406BX

Capacitatea maxima de incarcare a masinii de spalat Electrolux EW6S406BX este de 6 kg. Aceasta nu este foarte generoasa, insa masina castiga simpatia utilizatorilor prin alte insusiri care i-au fost atribuite de catre producatori.

Electrolux EW6S406BX
Electrolux EW6S406BX

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX , PerfectCare600, Time Manager Inverter, Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Silver

Referitor la numarul de rotatii al dispozitivului, nu putem spune decat ca este unul suficient pentru a stoarce de apa rufele introduse in cuva masinii. Vorbim de 1000 rpm, ceea ce nu o sa vi se para impresionant. Insa, avand in vedere faptul ca modelul de masina Electrolux EW6S406BX se concentreaza pe pastrarea tesaturilor, acest numar de rotatii este justificat.

Despre Electrolux EW6S406BX

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX – o prezentare detaliata a principalelor elemente ale masinii

Citeste si despre Miele TMG 840 WP

Sistemul PerfectCare600 este unul important deoarece are grija deosebita de tesaturi. Indiferent ca este vorba de haine din matase sau lana, masina stie cum sa pretuiasca fiecare tesatura, astfel incat aceasta sa fie „rasfatata” in timpul ciclului de spalare. Fibrele hainelor sunt tratate gentil, astfel incat sa nu se scamoseze si sa nu se deterioreze.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Asa ca nu este de mirare faptul ca articolele ramane catifelate, vreme mai indelungata. Si desi fibrele sunt tratate cu respect, prospetimea nu este un lucru de neglijat. Particulelor de detergent si balsam le este permis sa intre in interiorul hainelor, invaluindu-le in prospetime.

Pe langa asta, sistemul SensiCare reprezinta un mare plus pentru cei care aleg sa dea o sansa masinii de spalat Electrolux EW6S406BX deoarece durata unui ciclu de spalare este adaptata incarcaturii. Daca aceasta nu este foarte mare, atunci nu va rezulta acel fenomen de supraspalare a hainelor.

Citeste si despre Gorenje W6523S

Atributul Time Manager Inverter este principalul aliat atunci cand vine vorba de economisirea de timp. Astfel, acesta are rolul de a reduce ciclul de spalare, pentru a reduce si timpul investit de utilizator. Si totul fara compromisuri. Rufele sunt la fel de bine spalate si la fel de bine igienizate.

Faptul ca masina de spalat rufe prezentata este de tipul Slim reprezinta un real avantaj pentru cumparatorii care au la dispozitie o baie mica. Sau pentru cei care intentioneaza sa aseze masina intr-un loc mai modest, precum un hol secundar sau o bucatarie in care se regasesc alte elemente. Totodata, masina Electrolux EW6S406BX are o culoare speciala, respectiv negru, Aceasta denota o eleganta clara si ajuta la asortarea mai usoara a produslui cu restul elementelor de decor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S406BX face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna ca ea aduce importante economii de energie electrica. Aceste poate nu se cunosc imediat, dar prin comparararea facturilor o sa va dati seama de acest lucru. Referitor la pret, nu putem spune decat ca este potrivit pentru ce ofera masina prezentata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply