Electrolux Dual-Care EW7W447W

Ce inseamna o masina de spalat buna?Inseamna un produs capabil de a curata rufele intr-un timp scurt, reusind sa indeparteze chiar si cele mai dificile pete. Totodata, o masina moderna si eficienta presupunesi un uscator care sa ajute la importante economisiri. In primul rand, vorbim de economia de spatiu. Nu trebuie sa mai intindeti rufele prin casa sau pe balcon, ci le puteti scoate din masina si aseza direct in dulap. In al doilea rand, vorbim de economisirea de timp, un detaliu deosebit de important pentru utilizatori. Traim in vremurile aglomerate, in care cele 24 de ore se dovedesc insuficiente pentru a ne putea ocupa de toate lucrurile pe care ni le dorim. Asa ca o masina de spalat care sa isi faca treaba bine, este exact ce avem nevoie. Iar in acest sens, recomandam modelul Electrolux Dual-Care EW7W447W, un dispozitiv care pe noi ne-a surprins cat se poate de placut. (ACUM la reducere)

Electrolux Dual-Care EW7W447W

Despre Electrolux Dual-Care EW7W447W

Din punct de vedere al dotarilor basic, in cazul acestei masini vorbim de un produs cu capacitate generoasa. Astfel, masina accepta in cuva sa 7 kg de rufe umedesi 4 kg de rufe gata de a fi uscate. Iar vestea buna este ca acestea sunt gata intr-o ora. Cu alte cuvinte, in doar 60 de minute, puteti lua rochia preferata din masina si o puteti imbraca direct.

Electrolux Dual-Care EW7W447W
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W447W, PerfectCare700, Spalare 7 kg, Uscare 4 kg, 1400 RPM, Clasa A, Alb

Insa, asta nu este tot. Masina prezentata are 1400 de rotatii pe minut si este genul de produs care pune la dispozitia utilizatorilor sai toate tipurile de programe. Vorbim, asadar, de programe special concepute pentru bumbac, pentru lana, haine delicate si altele asemenea. Exista, desigur, si un program pentru haine mai delicate, ale caror tesaturi necesita atentie deosebita.

Despre Electrolux Dual-Care EW7W447W

Masina de spalat rufe Electrolux Dual-Care EW7W447W – o masina interesanta, care merita atentia ta

Citeste si despre Bosch WAN24261BY

In primul rand, in cazul acestei masini de spalat vorbim de programul Electrolux PerfectCare700. Acesta este sistemul care supravegheaza ciclul de spalare, astfel incat tesaturile sa nu fie in vreun fel deteriorare. Lui i se adauga SensiCare – atributul care se asigura ca hainele nu sunt spalate vreme indelungata, fara a fi necesar.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, masina Electrolux Dual-Care EW7W447W este atat de inteligenta, incat sa dozeze corespunzator cantitatea de apa si energie electrica pentru a nu risipi si pentru a nu deteriora hainele printr-o spalare exagerata.

SteamCare este o alta optiune interesanta a masinii prezentate. Este cea care actioneaza pe baza de abur si are rolul de a indeparta petele mai usor. In plus, ea combate alergiile. Totodata, acestora li se adauga Fresh Scent – un atribut care nu permite dezvoltarea mirosurilor.

Citeste si despre Samsung WW70M644OPX/LE

Asa ca daca se intampla sa nu puteti scoate rufele din cuva masinii de spalat, nicio problema. Fresh Scent se va activa automat si va lupta impotriva acestora.

Totodata, SteamCare este adesea folosit pentru a reimprospata hainele, fiind genul de atribut adorat de catre cei care nu vor sa imbrace hainele noi fara a le spala mai intai.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul stabilit pentru masina de spalat rufe Electrolux Dual-Care EW7W447W este unul bun, avand in vedere faptul ca ea nu vine singura, ci insotita de eficientul uscator de rufe. Criticile la adresa acestui produs sunt favorabile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply